|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θεωρησα πως το προβλημα απο την αρχη ηταν σοβαρο και τα μελαφιξ,esha, δεν θα εκαναν κατι..
Ακομα και με 1 μηνα θεραπεια. Γνωμη μου,μπορει να κανω λαθος... Απλα ξεκινησε θεραπεια απ τα "ελαφρια" ,για να δουμε τι θα γινει. Με esha2000 ,εχω κανει θεραπεια σε χρυσοψαρο με μιση ουρα (το μαζεψα πετσοπ ,που το ειχε βαλει με κοι και το εκαναν καλοκαιρινο) απο την 2η μερα αρχισε να πεταει ουρα. Πιστευω πως μια αρχη εκφυσης θα επρεπε να δειξει στις 3 μερες του esha2000. Ετσι (για μενα) το bactopur πλεον ειναι η τελευταια λυση και επρεπε να παει σε αυτο. Υ.Γ: Τι να σε παρεξηγησω ρε , κουβεντα κανουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι δεν πάει καλά.. το πολύχρωμο ψαράκι έχει χάσει αρκετά λέπια.. λίγα λέπια έχει χάσει και το ένα από τα δύο ψαράκια που έμειναν στο ενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στα ψάρια που είναι στη καραντίνα και έβαλες βακτοπουρ ή
τα άλλα που έμειναν στο ενυδρείο ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το άλλο είναι στο ενυδρείο,έχει χάσει λίγα,στο πίσω μέρος,προς την ουρά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ με τα χρυσόψαρα έχω ασχοληθεί ελάχιστα (διευκρινίζω)... αλλά θέλω να ρωτήσω...
Αμμωνία... υπάρχει μετρήσιμη; Τα ψάρια... τρώνε με όρεξη; Αλάτι... έχει μπει καθόλου στο ενυδρείο; Τι... θερμοκρασία έχει; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχουν όρεξη κανονικά Αλάτι είχα βάλει τότε που έβαζα το μέλαφιξ,τις τελευταίες μέρες όχι 26-27 βαθμούς |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναλέω ότι... από χρυσόψαρα ΔΕΝ είμαι και πολύ γνώστης... αλλά έχει τύχει να μάθω ότι από (υψηλή) θερμοκρασία έχουν "χαθεί" λέπια.
Βέβαια "παίζουν" κι άλλοι πολλοί παράγοντες... ακόμα και η ψυχολογία των ψαριών... γι' αυτό ο μεγάλος χώρος βοηθάει.- |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|