|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Από ότι βλέπω δεν έχω νέα απώλεια σήμερα. Θα κάνω μεγάλες αλλαγές νερού το απόγευμα και αύριο και ελπίζω να μην έχω άλλα δυσάρεστα.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολλοι εχουν χασει γαριδες μετα απο ψεκασμο η Αρτεμις ας πουμε ψεκασε τους μεντεσεδες με κατι δεν θυμαμαι τι και εχασε πολλες γαριδες ο nicpapa εβαλε αμπουλα στον σκυλο του επλυνε τα χερια του τα εβαλε στο ενυδρειο και εχασε γαριδες.μηπως εγινε τιποτα τετοιο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι, όχι, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Έχω δώσει ειδικές οδηγίες στο σπίτι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν λίγες μέρες είδα τον κυριούλη που φαίνεται στην φωτογραφία. Μάλλον ήρθε λαθραία με την τελευταία αγορά φυτών. Μπορείτε να καταλάβετε τί είδος είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eβαλες φυτα που δεν ηταν συσκευασμενα? Χρυσοψαρακι μου κανει.
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα φυτά από tropica, η fontinalis antipyretica ήταν συσκευασμένη η bucephalandra όχι, και μετέφερα ένα echinodorus bleheri από το χρυσοψαράδικο... Λες αυτό να μου έκανε τη "ζημιά"?
Η πλάκα είναι οτι έχω τα χρυσόψαρα ένα χρόνο και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα σχετικό. Ούτε κυνήγι για ζευγάρωμα, ούτε αυγά, τίποτα. Διάβαζα άλλα θέματα και έλεγα τα δικά μου δεν ασχολούνται με το σπορ… Μακάρι να είναι χρυσοψαράκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εμένα για χρυσόψαρο μου φαίνεται,
και αφού έφερες φυτά από χρυσοψαράδικο είναι το πιθανότερο ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα απλό αντίο.... | LEON13 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 05-05-12 00:45 |
απλό μεσογειακό | karxarini | Μεσογειακό | 12 | 01-09-10 12:49 |
Στρώσιμο απλά με νερό;;; | exelix | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-04-10 00:55 |