|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η συχνότητα Γιώργο είναι ίδια, από ποσότητα θα έλεγα πως δίνω πιο πολύ από τη δικιά μου.
Από ανάπτυξη θα έλεγα πως με τη δικιά μου έχω πάρα πολύ καλή, ίσως και παραπάνω από καλή.
|
||||
|
||||
![]()
δεν αμφιβαλω.ειναι σαν να παρεις δυο ανθρωπους,να ταιζεις τον ενα φρεσκο κρεας και τον αλλον μονο κονσερβα.και μαλιστα απτις φτηνες κονσερβες με αγνωστη προελευση υλικων.(οχι οτι υπαρχουν και αλλες αλλα τεσπα...
![]() τι στομαχι και τι αναπτυξη θα εχει ο ενας και τι ο αλλος? |
|
||||
|
||||
![]()
Περιεργο για τα νιτρικα...
Πρεπει να το τεσταρω κι εγω σε καποια φαση ![]() Ισως ειναι αυτο που λεει ο Γιωργος.. 1 κουταλακι του γλυκου ειναι οντως λιγο... |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω τοχα βαλει και σε ενα αλλο θεμα αλλα δε μπορω να το ψαξω τωρα.
οριστε πως γινονται τα flakes. https://youtu.be/8Q_H-LvAvTE κοιτα επεξεργασια που πεφτει και πεσμου τι φτανει τελικα στο ψαρι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή την άποψη έχω και εγώ Γιώργο,
άλλο οι έτοιμες που είναι από διάφορα άλευρα και αφυδατωμένα υλικά και σίγουρα με αρκετά συντηρητικά, και άλλο φρέσκα υλικά , που παρόλο που κάποια είναι ελαφρά βρασμένα και όλα μαζί ψημένα, θεωρώ πως έχουν πολύ περισσότερες βιταμίνες. Και για να γελάσουμε, ο σκύλος μου τη τσακίζει τη τροφή αυτή, και όταν με πάρει είδηση πως βγάζω τη τροφή για τα ψάρια κάνει σαν τρελό για να του δώσω μεζέ ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η τροφή για χρυσόψαρα κάνει για μονομάχο; | Da Gypsy Fish | Διατροφή | 3 | 14-06-11 16:08 |
Τροφή για χρυσόψαρα!!! | Τηλέμαχος | Χρυσόψαρα | 6 | 19-12-10 03:14 |
Τροφή για χρυσόψαρα σε μονομάχο | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-08-10 01:35 |
χρυσόψαρα - τροφή | Eva31 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 12-02-09 15:01 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |