|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά φίλε Χρίστο σκεφτόμουν να βάλω σαλάχια χέλια και μαχαιρόψαρα μιας και μου αρέσουν τα παράξενα.
Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------- Αλλά θα τσεκάρω ακόμα να δω τι θα κάνω. Sent from my iPhone using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dahtilas : 21-07-16 στις 21:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρειαρα! Με το καλο και ψαρομενο!
Οτι πρεπει για χρυσοψαρα ειναι παντως!(να πω κι εγω κατι ![]() Για sump αποκλειεις εσωτερικο; Να κοψεις ενα κομματι απο το μηκος; Θα σου ερθει και τσαμπα και εχεις περιθωρια.. |
|
||||
|
||||
![]()
Για (real) Altum οτι πρεπει το ενυδρειο αυτο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να σε καλά. Τι εννοείς εσωτερικό ; Μπορείς να μου στείλεις κάποιο σχεδιάγραμμα; Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------- Όντος θα ήταν φοβερό, το σκεφτόμουν στη αρχή. Έλα όμως που έχω την τρέλα με τα μεγάλα και παράξενα ψάρια και ήρθε η ώρα να βρω ένα ενυδρείο που θα μπορώ να κρατήσω τέτοιου είδους μωράκλες!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dahtilas : 22-07-16 στις 07:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο το ενυδρείο!
Εδώ δες τι έκανε ο φίλος για εσωτερικό σαμπ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=92099 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μονο προσεξε μη το παστωσεις τωρα που βρηκες λιτρα. Λαθος που κανουν οι περισσοτεροι. Τα μεγαλα ψαρια θελουν και πολλα λιτρα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή Νέου Φίλτρου περίπου 700 λίτρα | Artemisia | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 97 | 15-08-16 22:37 |
βοήθεια για στησημο ενυδρείου απο το μηδέν | Γιώργος Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 15-02-11 23:44 |
αρχάριος με ενυδρείο περίπου 10 λίτρων | bouldoza | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 01-05-10 23:17 |
96Χ50Χύψος κανονικού ενυδρείου = πόσων περίπου λίτρων ενυδρείο? | Pleco | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-12-07 08:03 |