|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έλα ντε, που να το αποδώσω... Χθες έβγαλα τη ρίζα και έδεσα ένα φυτό πάνω, έβγαλα και το πλέξι που έχω στην πλάτη, συμπλήρωσα moss και το ξαναέβαλα. Και τα δύο φυτά αγορά από tropica. Αλλαγή νερού είχα κάνει την Κυριακή όπως κάθε φορά, χθες έριξα κάλιο και ελάχιστο excel όπως συνηθίζω...
Όπως καταλαβαίνεις άλλαξα πολλά. Το μόνο που αποκλείω είναι η θερμοκρασία (δουλεύει stc), η τροφή και το να έπεσε κάτι μέσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τις αλλαγές που λες ότι έκανες, τις έκανες πριν τις απώλειες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Απολύμανες τα φυτά πριν τα βάλεις? Ή έστω τα έπλυνες?
Μου έχει συμβεί το ίδιο με γαρίδες αμανο και red cherry οι οποίες πέθαναν μέσα σε λίγη ωρα, μετά την εισαγωγή φυτού το οποίο δεν "απολύμανα" |
|
|||
|
|||
![]()
Τετάρτη απόγευμα πρόσθεσα δύο φυτά, μέχρι αργά το βράδυ δεν είχα δει κάτι περίεργο, Πέμπτη απόγευμα που άνοιξαν τα φώτα είδα ψόφιες τις γαρίδες. Σήμερα το πρωί ευτυχώς δεν είχα καμία απώλεια.
Είχα προσθέσει 2 φυτά, το ένα ήταν fontinalis antipyretica οποία ήταν σε σφραγισμένο κυπελλάκι (φωτό) και η άλλη bucephalandra. Την fontinalis την ξέπλυνα καλά γιατί ήταν σε ένα περίεργο υγρό, την bucephalandra δυστυχώς όχι. Υγ. φωτογραφία με την fontinalis antipyretica που αγόρασα 6,89 ¤. Με έπιασε νευρικό γέλιο όταν είδα την ποσότητα. |
|
|||
|
|||
![]()
¶λλη μια μπλε και 2 red cherry ψόφιες σήμερα το απόγευμα. Φοβάμαι οτι από απερισκεψία κατέστρεψα το ενυδρείο μου.
Έκανα μία αλλαγή νερού 40% και βλέπουμε... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα απλό αντίο.... | LEON13 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 05-05-12 00:45 |
απλό μεσογειακό | karxarini | Μεσογειακό | 12 | 01-09-10 12:49 |
Στρώσιμο απλά με νερό;;; | exelix | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-04-10 00:55 |