|
|
||||
|
||||
![]()
Το φωτιστικό σκοτωνει οντως και ειναι και οικονομικο απο αποψη καταναλωσης ρευματος.Το ενυδρειο ομως με εχει ξενερωσει αφανταστα,σε σημειο που σκεφτομαι να το ξεστησω........
Καφε αλγη ακομα,λιγο κυανοβακτηριο εδω και μια εβδομάδα και τα κοραλια ποτε πανε καλα,ποτε σέρνονται....Ειλικρινα δεν ξερω τι φταιει...Μου τελειωσαν και καποια τεστ και περιμενω απο.εβδομάδα να παρω νεα,καταναλωσεις δεν ξεκινησαν ποτε και γενικα χαλια.Η διαθεση μου στο θεμα reef εχει φτασει στα ταρταρα...Αυτες τις μερες που δουλευω νυχτα,καθε πρωι που επιστρεφω κανω καταδρομικη στο ενυδρειο με φακο μπας και βρω κατι που να εξηγει την ολη κατασταση....Και το ενυδρειο εχει μπει στον 2ο χρονο λειτουργιας του.......
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
παρακαλώ μια κανε αναλυτική παρουσίαση του εξοπλισμο, των ρουτινών και των ζωντανών |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο θέμα των τεστ, αν μπορώ να βοηθησω (δεν ξερω αν εισαι αθηνα - το γραφει στο προφιλ σου) στείλε πμ Για τα υπολοιπα, μην σε παιρνει απο κάτω. Το κάθε πρόβλημα έχει την εξήγηση του και τη λύση του Το αλμυρό δεν το αφήνεις έτσι εύκολα |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα υπολοιπα, μην σε παιρνει απο κάτω. Το κάθε πρόβλημα έχει την εξήγηση του και τη λύση του
Το αλμυρό δεν το αφήνεις έτσι εύκολα[/QUOTE] συμφωνώ και επαυξάνω!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγή νερου σήμερα αφου δεν ειχα κανει για 15 μέρες,λογω,φόρτου εργασίας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολύ μινιμαλ καταστάσεις έχεις κανει! πως πας από μετρήσεις ? το φωτιστικο τα σπαει! τι σχέδια έχεις ? υπαρχει κανενα νέο? |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=voas;956246]μπράβο γιαννη!πολυ μου αρεσει η ρεεφαρα σου!
Ευχαριστώ Νικο αλλα, reefαρα δεν το λες,χαχα χα πολύ μινιμαλ καταστάσεις έχεις κανει! Δεν μπορω να κανω αλλιως για την ωρα.Λιγα πραγματα. πως πας από μετρήσεις ? Δεν ξερω,αλλαζω πλεον παλι καθε εβδομάδα νερο....τεστ,οποτε με βγαλει ο δρομος μου,θα παρω. το φωτιστικο τα σπαει! Για εργοστασιακό,ειναι πολυ καλο τι σχέδια έχεις ? Σκοπευω να το παλεψω τελικα και οπου με παει... υπαρχει κανενα νέο? Ευτυχως ή δυστυχώς οχι Νικο...
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά το φωτιστικό είναι καταραμένο .........
Πρώτα ο Παναγιώτης μετά ο Αντρέας και τώρα χαροπαλευεις εσύ! Φυσικά πλάκα κάνω μέχρι στιγμής ... Τώρα στο θέμα μας . Δεν μου αρέσει που λες "τεστ,οποτε με βγαλει ο δρομος μου,θα παρω". Αν δεν είναι οικονομικό το θέμα παρήγγειλε ότι σου λείπει . πρόσεχε λίγο με θερμοκρασίες εάν έχεις θέμα και συνέχιζε της ρρουτίνες . Ξέρεις ότι δεν είμαι από αυτούς που σου λένε όλα ωραία και αυτό επειδή όταν έρθω από εκεί θέλω να δω ανεβασμένο επίπεδο και ηθικό . πως θα σου φέρω κάνα δυο κλαδάκια να βάλεις άμα δεν είσαι κομπλέ ?????? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |