|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους ρε Νίκο, σουπερ βγήκε το φωτιστικό, μπράβο σε ολους που έβαλαν το χερακι τους! Εντυπώσεις και φωτό από την αντίδραση των sps θέλω χαχαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό να το χαρείς κι εσύ και τα κοράλλια σου!!!
![]() Μπράβο σε όσους βοήθησαν |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όντως βγήκε πανέμορφο ![]() κοίτα 4 ατομα έπεσαν επάνω του δεν μπορούσε και αλλιώς να κάνει! ![]() εντυπώσεις δεν εκφράζω ακόμα γιατί ειμαι σε περίοδο παροξυσμού οπότε τα συμπεράσματα δεν θα είναι ασφαλή! φώτο πολλές κωστα!τα sps νιώθω οτι το αγάπησαν κατευθειαν......... ------------------------- Παράθεση:
------------------------- καλήμερα σε όλο το φόρουμ! εχθές έκανα μετρησεις μετά την έλευση του φωτιστικού(5μερες)και έχουμε και λέμε! αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 no2 0 no3 8-10 (εχω τριπλασιάσει τροφή) φωσφορικά 0 στα υγρα τεστ πχ 7,7 κχ 7.3 ασβέστιο 460 μαγνήσιο 1380 co2 55/λεπτο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 22-07-16 στις 11:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Νιτρικά δεν μου αρέσουν .........
τα άλλα κομπλέ . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
είχα κόψει τα βακτήρια για καμία 15 ήμερες για να κανω μετάβαση στην άλλη εταιρεία και στο διαστημα αυτό μεσολάβησε και ο τριπλασιασμος τροφης των ψαριων!κανω εβδομαδιαίες αλλαγές 2χ100 μέσα στην εβδομάδα και ξεκίνησα εδώ και 4ης μερες mb7 & bf 2 μλ έκαστος ημερησίως. σιγά σιγα ευελπιστώ να βρει ρυθμο για την συνεχεια! ------------------------- καλημέρα παιδια!μια χθεσινή νεα εισαγωγή! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 23-07-16 στις 08:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλήμερα σε όλο το φόρουμ!
εδω και 5 μέρες εχω ξεκινήσει καινουργια βακτήρια μετά απο αποχή 15 ημερων! εχθές έκανα μετρησεις και έχουμε και λέμε! θερμοκρασια 26,9 αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 no2 0 no3 4-5 (επεσαν στο μισο) φωσφορικά 0 στα υγρα τεστ πχ 7,9 απο 7,7 (πιστευω να παιζει ρολο που έβγαλα τα καπάκια του παλιού φωτιστικού κχ 7.3 σταθερό ασβέστιο 470 απο 460 μαγνήσιο 1420 απο 1380 co2 55/λεπτο |
|
|||
|
|||
![]()
Σε λίγες μέρες θα δεις μεγάλη διάφορα σε ανάπτυξη όπως και χρώμα !
Φυσικά θα ήταν ακόμα πιο γρήγορα η αλλαγή αλλά τώρα που να ανοίγουμε σιγά σιγά τα λεντ είναι πιο ασφαλές! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Νίκο φοβερό έγινε ποιανού τα χέρια σου φοβερό αργότερα θα τρίβουμε τς ματιά μας
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
καταρχήν θελω να σε ευχαριστήσω για το δωρο που μου εκανες μοντάροντας το εταμπλον!! επαγγελματική δουλεια,εργοστασιακο,συγχαρητηρια!! ευχαριστώ λουκα να είμαστε καλα να τα χαιρόμαστε!! ------------------------- καλησπέρα παιδια! μερικές φωτο από τις δοκιμές που κανω με την φωτογραφική! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 25-07-16 στις 23:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |