|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιές τιμές ανησυχείς?
Το βιολογικό υλικό είναι απείραχτο απ' το προηγούμενο ενυδρείο? Με τον καθαρισμό των μηχανικών υλικών δεν επηρεάζεις τη βιολογία. Για να την διατηρήσεις όμως μέχρι να βάλεις ψάρια πρέπει να την ταΐζεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα φίλτρα Κλεόβουλε είναι απείραχτα από το προηγούμενο στήσιμο. Τα ψάρια τα ταίζω και είναι κανονικά μέσα. Απλά είχα δια βάσει κάπου (διόρθωσε με αν κάνω λάθος) ότι σε νέο στήσιμο όταν κάνεις μεγάλη αλλαγή νερού καλό θα ήταν να μην καθάριζες και τα φίλτρα την ίδια ημέρα.
Για αυτό ρώτησα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν τα καθάρισες την ίδια μέρα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι ρε συ. Πότε το έκανα και δεν το θυμάμαι ?
Πρόσεξα κάτι άλλο όμως και με ζώνουν τα φίδια. Βλέπω σε μερικά σημεία επάνω στη μπεζ άμμο κάτι σκούρες μαυρες κιλήδες. Λέτε να είναι κυανό ? Προλαβαίνει να βγεί τόσο γρήγορα και μάλιστα με τόση κυκλοφορία που έχω στο ενυδρείο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν με κατάλαβες,αυτό λέω κι εγώ.Για κυανό δεν νομίζω!
|
|
||||
|
||||
![]()
το κυανο ειναι σκουρο πρασινο.δοκιμασε να το σιφωναρεις μηπως το γλυτωσεις.στην αρχη βγαινει συνήθως..ξεκιναει με κηλιδες και εξαπλωνεται ταχυτατα.ελπιζω να μην ειναι γιατι εχει ταλαιπωρια.καμια φωτο μπορεις να το βγαλεις κοντινη?
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα θα το βγάλω αύριο γιατί τώρα έχουμε συσκότιση.
Παίζει να είναι η ίδια η άμμος ή οι πέτρες που το βγάζουν αυτό ? Γιατί στο σημείο που εμφανίστηκε ήταν το σημείο που χτύπαγε ο ένας από τους 2 κυκλοφορητές. Γιώργο εγώ μιλούσα για την μεγάλη αλλαγή νερού που θα κάνω μεθαύριο και που θα καθαρίσω και τα φίλτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μπορει να ειναι κατι απο την αμμο.δοκιμασε αυριο να το ρουφηξεις και βλεπουμε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |