|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είδες πως όσοι γνωρίζουν λίγο παραπάνω το ενυδρείο προσπάθησαν να "δείξουν" το όφελος της αγοράς ενός εξωτερικού φίλτρου. Έχω στο σπίτι 10 εξωτερικά σε λειτουργία και μερικά να "κάθονται"... για περίπτωση ανάγκης. Εσωτερικό έχω μόνο ένα... και ΔΕΝ το χρειάστηκα ΠΟΤΕ. ΑΝ αργότερα ο φίλος πάει σε μεγαλύτερο ενυδρείο... κάποια στιγμή που θα του χρειαστεί θα το χρησιμοποιήσει αυτό το εξωτερικό (έστω και μικρό) σαν βοηθητικό/εφεδρικό... το εσωτερικό μάλλον ποτέ. Καλύτερα λοιπόν να προσπαθήσει με λίγο παραπάνω ζόρι να αγοράσει... ότι ΔΕΝ θα του βγει στο τέλος άχρηστο.- |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() πληροφορίες για Astro, Dophin |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει ,εγω δεν βρισκω λογω για εσωτερικα φιλτρα , βασικα μεχρι 5 ευρω δινω γι αυτα
![]() Αλλα αυτο ειναι δικη μου γνωμη. Το 2202 το προτεινα γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια και στα κυβικα του επωνυμα φιλτρα φτανουν εως και διπλασιες τιμες. Παντως αν προοριζεται για γαριδαδικο (μονο) το ενυδρειο , σιγουρα το εξωτερικο φιλτρο δεν ειναι απαραιτητο , και μ ενα απλο φιλτρακι κανεις την δουλεια σου. Απλα το εξωτερικο θα σου εμενε και για αργοτερα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για φίλτρο | johnyd | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-04-12 14:59 |
Ερώτηση για φίλτρο. | nkarytia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 23-04-09 08:48 |
Ερώτηση για το φίλτρο | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-09-07 10:51 |
Mια ερώτηση για φίλτρο | aggelos_a | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 20-08-07 17:16 |
Ερώτηση για φίλτρο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 09-03-07 20:52 |