|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια φωτο παλι να δουμε πως ειναι..
|
|
||||
|
||||
![]()
Πίστεψέ με προσπαθώ,δεν φαίνεται τίποτα στις φωτό έτσι όπως βγαίνουν, δεν φαίνεται αυτό που βλέπω εγώ, η ουρά είναι πραγματικά σαν φαγωμένη
------------------------- ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 17-07-16 στις 12:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φαινεται αυτο που λες καταρχας....η συμπεριφορα των ψαριων ποια ειναι???
Ποια ειναι η μεχρι τωρα θεραπεια που ακολουθησες?Και απο ποτε???Θερμοκρασια ενυδρειου? Ποσα ψαρια ειναι πλεον μεσα? Ρουτινες και ολα τα σχετικα που ακολουθεις? Φαγητο ανα ποσα τακτα χρονικα διαστηματα?Και τι ποσα πρωτεινης? Παιζει να τα εχεις γραψει αλλα δεν ειχα τον χρονο να κοιταξω ολο το θεμα σου
|
||||
|
||||
![]()
σιγά μην έκανε τίποτα το esha 2000. Αυτά ρε παιδιά με βάση τα συστατικά είναι ήπια αντισηπτικά.
Εάν αυτό έχει μόλυνση ( δε τα διάβασα όλα) που του έφαγε την ουρά μόνο με baktopur direkt ή κάτι αντίστοιχο θα περάσει. Παράλληλα βάζεις esha 2000 στο ενυδρείο μήπως και το "αποστειρώσεις" σαν πιο ήπιο μέτρο από το να βάλεις το αντιβιοτικό στο κύριο ενυδρείο και σου καταστρέψει τη βιολογία. Εάν μετά όλα αυτά έχεις καθαρό νερό ( συχνές αλλαγές) και καλή τροφή πιστεύω θα βγει η ουρά ξανά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τον Γιαννη.
Το ψαρι εχει και πληγες στην βαση της ουρας. Πας για καραντινα και bactopur + αλατι 3γρ./λιτρο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|