|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ο μετάσχηματιστης μου είναι ρυθμιζομενος μέχρι 12 Volt. απλός ειναι τον πήρα γύρο στα 10 ευρώ.
Το θέμα είναι ότι έχω 2 ανεμιστήρα 120mm και μόνο στο 12 v ανάβουν στο 9 που δοκίμασα και στο 6 ούτε κουνιόταν. να πάρω κανέναν πιο δυνατό? δεν ξέρω αν δουλεύουν και στο μέγιστο των στροφών τους. μου έριξαν την θερμοκρασία 1 βαθμό σε μια ώρα και ακόμα δλδ μετά από 5 ώρες κατέβηκε ακόμα έναν βαθμό. Νομίζω κάτι δεν πάει καλα
|
|||
|
|||
![]()
δύο 120άρια τα έχω κ γυρίζουν με παλιό φορτιστή στα 5,7V.
δεν δουλεύουν τέρμα βέβαια αλλά δημιουργούν ρεύμα |
|
||||
|
||||
![]()
εμένα στα 9 έκαναν να κουνηθουν αλλά τπτ δεν έκαναν ούτε 1/4 της στροφής.
στα 12 δουλεύουν αλλά δεν ξέρω πόσες στροφες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο πιο χαμηλα κατεβαινει η θερμοκρασια, τοσο πιο αργα πεφτει. Το θεμα ειναι να μπορει να τη διατηρει εκει και οχι ποσο γρηγορα θα τη ριξει.
|
||||
|
||||
![]()
Χθες πρώτη φορά έδειξε το σπίτι 32 βαθμούς αλλά το ενυδρείο μια χαρά στους 26,7 που το έχω ρυθμίσει με διαφορικό στους 0,3 οπότε στους 27 παίρνουν μπρος τα 3 80άρια ανεμιστήρια που ελέγχονται από eliwell 915. Βέβαια είχα μεγαλύτερη εξάτμιση αλλά μ ενδιαφέρει πρωτίστως η υγεία ψαριών και φυτών, ας είναι καλή η Α.Ο. Μετά το μεσημέρι που έβαλα και το κλιματιστικό η θερμοκρασία στο σπίτι πήγε στους 27 και δεν ξαναπήραν μέχρι και τις 9 το βράδυ που το έκλεισα.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Σπυρο θα το τσεκάρω σήμερα.
|
||||
|
||||
![]()
26.3 σήμερα το πρωί με τον STC στους 27.7
![]() κοιμηθηκα με κλιματιστικό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιρί-φιρί το πάτε... να βάλω φωτογραφία από το θερμόμετρο.-
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα βάλε! Κάνα πολικό κλίμα έχεις ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |