|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι, Φτιαξε υγρα !
Εγω πλεον ατμιζω σκετη βαση ,δεν μπορω πλεον οποιοδηποτε αρωμα . Παιρνω pink mule (να ναι καλα ο Μιχαλης) και ξοδευω 60-70 ευρω τον χρονο. Βαλε και κανενα 20-30 για τα συρματα,βαμβακια , ενα 100ρικο τον χρονο, βαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευκολα!Εκει που πειρα το montaki εχει τα παντα.Μου εβαλε και τις αναλογιες και εγω το μονο που θα κανω να ανακατευω μια φορα την ημερα για μια βδομαδα.
------------------------- Γιαννη,δοκιμασα και εγω σκετη βαση.Μια χαρα ειναι.Εμενα δεν μου αρεσουν τα αρωματα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 14-07-16 στις 17:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φτιαξε ενα rail με ανεμιστηρακια να στα ανακατεβουν να μην ασχολεισαι ουτε με αυτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εφτιαξα τη 1η μου αντίσταση, με 10 τυλίγματα μου βγήκε 1,6Ω,
μια χαρά βγήκε, εύκολο. Πάμε τώρα στα προβλήματα πήρα αυτόν https://www.fasttech.com/p/3141500 η γυναίκα μου κατά λάθος άνοιξε του κουτάκι και της έπεσε το ανταλλακτικό τζαμάκι και έσπασε, λέω δεν πειράζει, έχω πάρει και άλλο, αυτό https://www.fasttech.com/p/3536000 έλα όμως που αυτό είναι πιο κοντό και δεν ταιριάζει, άρα τσάμπα το πήρα. Πήρα και αυτό για να το έχω 2ο https://www.fasttech.com/p/4850801 έλα όμως που έχει πιο μικρή τρύπα και δεν κουμπώνει, αναγκαστικά πήρα το καπάκι από τον άλλον επισκευάσιμο. Για αυτό προσέχετε τι ανταλλακτικά αγοράζετε γιατί είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα
|
||||
|
||||
![]()
Αχ Τακη ,πηρες το τζαμακι για τον κλωνο 3.5ml
Το προβλημα με το rba ποιο ειναι; Κανονικα επρεπε να ταιριαζει ,αυτα ειναι ιδια ολα. |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω κλώνο πήρα Γιάννη, αλλά όπως τα είδα έχει 2 μοντέλα, μακρύ και κοντό, και πήρα τζαμάκι για τον κοντό, και όπως έψαξα τζαμάκι για τον μακρύ δεν έχει.
Στον επισκεύασιμο , η τρύπα από πάνω, η έξοδο του ατμου, είναι πιο μικρή, και δεν βιδώνει το κάτω κομμάτι , ενω ο δικός του εφαρμόζει και μπαίνει μέσα στον επισκευάσιμο ο σωλήνας που ρουφάμε αυτή η τρύπα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε, αλλα ο δικος σου δεν ειναι 3.5ml , αυτο θελω να πω..
Υπαρχει τζαμακι Το rba ,ειναι αστοχια προφανως και βγηκε λαθος...επρεπε να κουμπωνει. Βγαλτο φωτο και στειλε τους μνμ ,οτι δεν κουμπωνει. Πιθανοτατα θα σου δωσουν πιστωση/κουπονι για επομενη αγορα. Αν θες rba ,παρε αυτο που το εχω εγω και ειναι τσεκαρισμενο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |