|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Όσοι γεωσκώληκες ξέρω δεν κινούνται τόσο γρήγορα, μπορεί να είναι κάποιο είδος που δεν γνωρίζω...
------------------------- Δεν το θέλω στο ενυδρείο μου... Θα προσπαθήσω να το ξεφορτωθώ. Γμτ. ήρθε κόσμος στο σπίτι, πρέπει να φύγω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sporos9268 : 13-07-16 στις 20:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω ποιους γνωρίζεις , δεν είναι όλοι κόκκινοι . Έχει καφέ ,κίτρινα, μπεζ ακόμα και μαύρα .
Όταν τα ταίζω στα ψάρια μου έτσι χορεύουν τα καημένα . Πιασε με το χέρι και βγάλε το .
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για δες εδώ http://www.ecospark.ca/changingcurrents/earthworm
προσπάθησε να το βγάλεις , γιατί μπορεί ξαφνικά να γεμίσεις
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά όλα καλά! Το έβγαλα. Τελικά είχες δίκιο Artemisia, ήταν σκουληκαντέρα
μήκους 15 εκατοστών!!! Το άτιμο έβγαζε μόνο την άκρη του που ήταν λεπτή, γι αυτό δέν το αναγνώριζα. Μέσα στο χαλίκι, το σώμα του ήταν πολύ πιό χοντρό! Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως βρέθηκε εκεί? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον με κανένα φυτό θα πέρασε μέσα και μεγάλωσε...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτό είναι ένα μεγάλο ενυδρείο.!!!! | kilo_me | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-10 08:26 |
Μεγάλο ενυδρείο... D.I.Y. ή εργοστασίου? | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-01-10 21:43 |
Μεγάλο θαλασσινό Ενυδρείο απο Νέο | PCHRYSOVERGIS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 05-11-08 15:48 |
σκουλίκι μέσα στο ενυδρείο! | lag | Bettas | 2 | 21-05-08 10:23 |
Νέο (μεγάλο) ενυδρείο | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 10-06-05 00:17 |