|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να είναι και το τελευταίο ΚΟΙ που μας άφησε
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφη γίνεται η λίμνη, κρίμα για το ψάρι...
Νομίζω ότι πρέπει να μεγαλώσεις το φίλτρο σου... |
|
|||
|
|||
![]()
New toy
Up to 10,000 Lit 11w uv Ελπίζω να γίνει δουλειά με την άλγη... Η έξοδος θα πάει σε ένα βαρελι ελαφρόπετρα κ αν καταφέρω να βρω ιαπωνική Ψαθα.
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλα θα βλαστημήσεις την ωρα που το αγόρασες εχω δυο για πέταμα
Θα βλαστημήσεις το καθάρισμα των σφουγγαριών οσο για το αυτόματο σύστημα καθαρισμού ειναι παραμύθι για μικρα παιδια αν δεν το ανοίξεις δεν.... ασε που αν κάνεις κανα μηνα να το ανοίξεις δεν θα ανοίγει απο την λάσπη
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Γιάννη ποια είναι η λύση.... ???
Σε όποια λιμνη πάω έχουν όλοι κρύσταλλο νερό!!! ¶λλος με καθόλου φίλτρανση άλλος με μέτρια και άλλος με πολύ καλή!!!! Μόνο εγώ δεν μπορώ να δω τα ψάρια μου.... Ε τι να κάνω ???
|
||||
|
||||
![]()
Θελει υπομονή θα βρει η λιμνη σου την ισορροπία της αν δεις την ιστορία της δικης μου τα πρωτα τρια χρονια καθε καλοκαίρι ηταν χειρότερη απο την δική σου δώσε βαρος σε βιολογικό υλικό τα σφουγγάρια ειναι μαρτύριο και φτωχό αποτέλεσμα
|
|||
|
|||
![]()
Όπως έγραψα και πιο πάνω...μετά το φίλτρο το νερό θα περνάει από όσο πιο μεγάλο βαρελι με ελαφρόπετρα....
Όλος αυτός ο συνδυασμός ελπίζω να φέρει αποτέλεσμα. Η Αρτεμης μέχρι τώρα είχε μόνο τέτοια φίλτρα. Ο Παναγιώτης aliens με μόνο βιολογικό υλικό δεν έχει πρόβλημα.... είδα πρόσφατα λιμνη μεγάλη με υποτυπωδη φίλτρο κ εκει κρύσταλλο!!! Εεεεεεε αν σε 3κυβικα λιμνη με φίλτρο,. Uv, και 100 λιτρα βιολογικό δεν καθαρίσει το νερό θα την παρατήρησω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |