|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πάντως αυτό το σκέφτηκα κι εγώ, δε θα το άφηνε. Θέλω να πιστεύω ότι είναι η απειρία. Πάντως να δειτε την άλλη θηλυκιά πως χώνεται στον αρσενικό όταν η άλλη είναι σε απόσταση. Τον πλησιάζει, του κάνει τρέμουλα και αυτός δε δίνει σημασία και απομακρύνεται. Εκείνη τον ακολουθεί και δωσ' του πάλι μέχρι να την παρει χαμπάρι η άλλη και να την τρελάνει στο κυνήγι. Απίστευτα όμορφα σκηνικα! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Ναι , δεν νομιζω να προλαβε το apple... Απο απειρια η και τυχον στρες/πανικο ,πιστευω τα εφαγε.. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Σε αιφνιδίασε ....ο "ψάρις" ??? Ντροπή !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τρίτη γέννα μέσα σε λίγες μέρες. Αυτά τα ψάρια θέλουν πολύ να κάνουν μικρά. ¶λλαξαν πέτρα και σημείο και τα άφησαν σε μια πέτρα μπροστά στο τζάμι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο, τα πλατανόφυλλα τα μάζεψες κίτρινα από το δέντρο κατευθείαν; Ήταν μαλακά; Πώς τα διατηρείς για να μην γίνουν τραγανά σαν πατατάκια;
Πειραματικά είχα μαζέψει ένα κλαδάκι φρέσκο με πράσινα φύλλα για να δω αν θα ξεραθούν. Τελικά μετά από λίγες μέρες και ενώ ήταν ακόμα πράσινα, έγινα τραγανά! Και κάτι άλλο. Τα φύλλα από καρυδιά κάνουν; Είναι πιο φυσικά στην εμφάνιση.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Τα φύλλα καρυδιάς ξέρω οτι μαλακώνουν πολύ εύκολα και διαλύονται γρήγορα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για Ν.Αμερικάνικο | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 18 | 18-07-13 15:57 |