|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε ο Γκάρι το σαλιγκάρι βγαίνει για λίγες μέρες
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
![]() Δύο απορίες: 1. τί πάχος να έχει το κόντρα πλακέ; 2. τί χρώμα να είναι η λεντοταινία; ψυχρό λευκό ή θερμό λευκό; |
|
||||
|
||||
![]()
όσο πιο χοντρό, τόσο πιο εύκολα θα γίνει ανθεκτικό τελάρο,
θα έλεγα από 10αρι και πάνω, μάστορας βέβαια μπορεί να το κάνει και με 8αρι. Πιο πολύ είναι θέμα του μάστορα. Το ψυχρό λευκό μου αρέσει περισσότερο, έχει πιο ζωντανά χρώματα, από και πέρα είναι θέμα προσωπικού γούστου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Τάκης;954044]όσο πιο χοντρό, τόσο πιο εύκολα θα γίνει ανθεκτικό τελάρο,
θα έλεγα από 10αρι και πάνω, μάστορας βέβαια μπορεί να το κάνει και με 8αρι. Πιο πολύ είναι θέμα του μάστορα. Το ψυχρό λευκό μου αρέσει περισσότερο, έχει πιο ζωντανά χρώματα, από και πέρα είναι θέμα προσωπικού γούστου ![]() Θέλει τόσο χοντρό ε; νόμιζα για πεντάρι,ευτυχώς δεν πήγα σήμερα.. ωραία μέχρι εδώ. αυτό με το χρώμα δεν ξέρω.. το θερμό λευκό είναι αυτό που κιτρινίζει λίγο; οπότε πιο καλό το ψυχρό; |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, το θερμό κιτρινίζει
Το 5αρι δεν μπορείς να το κολλήσεις στα σόκορα, και θα κάνει και κούρμπα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πρέπει σιγά σιγά να το ξεκινήσω αυτό το πρότζεκτ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|