|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει καποιος ειδικος λογος για να μπει το φιλτρο σπογγου τοσο αργά?
Περα απο την φαση του ζευγαρωματος και της εκολλαψης των αυγών, που ειναι κατανοητό οτι πρέπει να υπάρχει ηρεμία στην επιφάνεια, μετά δεν βρίσκω κάποιο λόγο να μην. Αντίθετα ενα στρωμενο φιλτρο σπογγου σαν αυτα που ειπαμε παραπανω θα βοηθούσε πολύ στην μάχη με την αμμωνία. Εκτος αν χανω κάτι πολυ specific με τους μονομάχους... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωτηρη δεν υπαρχει καποιος ειδικος λογος...απλα οταν το ενυδρειο εχει ικανοποιητικο μεγεθος ο ογκος νερου που περιεχει τις πρωτες 2-3 εβδομαδες ειναι αρκετος ωστε το φιλτρο να μην ειναι απαραιτητο.τα μωρα ειναι υπερβολικα μικρα με αποτελεσμα να ειναι περιττη η λειτουργια του φιλτρου.καθως μεγαλωνουν και η ποσοτητα των υπολειμματων τροφης και περιττωματων αυξανεται,μπορουμε να προσθεσουμε φιλτρο,αν κι εκει χωρις να ειναι απαραιτητο.προσωπικα πλεον δεν χρησιμοποιω φιλτρο στις 3 τελευταιες γεννες.φροντιζω ωστε ο πυθμενας να'ναι συνεχεια καθαρος και η στνεχης προσθηκη νερου διασπα το στρωμα στην επιφανεια του νερου.
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχής προσθήκη νερού? Τι εννοείς έχεις φτιάξει το σύστημα με τα σωληνάκια και την υπερχίλιση?
Φίλτρο ναι ξέρω ποιο λες τι λες όμως και γι' αυτό? http://www.drsfostersmith.com/Produc...&N=2004+113424 Triple Flow's special "triple intake" design supplies maximum flow efficiency for optimum filtration. They're also wonderfully versatile since you can pack them with whatever your tank needs - biological, chemical, and/or mechanical media. Then, just hook up an air line and air pump, and you're all set. Airstone included. You can use them as either primary or secondary filters, and the compact style means that they're an excellent choice for breeding, raising fry, or hospital aquariums too. Media not included. Αυτό που έχω βρει και θέλω να το δοκιμάσω μοιάζει πολύ με αυτό άπλά είναι τρίγωνο και όχι τετράγωνο όπως της φωτογραφίας.
|
||||
|
||||
![]()
οχι βρε,συνεχη προσθηκη νερου εννοουσα τις καθημερινες αλλαγες νερου με επακολουθη προσθηκη νεου με τον κλασικο τροπο-κουβαδακι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για το φιλτράκι έχετε να πείτε καμιά γνώμη? εγώ νομίζω ότι είναι αρκετά καλή λύση! Το έχω φτιάξει και το έβαλα στην γεννήστρα με σφουγγάρι μπλε - Βιόσφαιρες και από πάνω υαλοβάμβακα επίσης το τύλιξα όλο με τούλι για να μηδενίσω την πιθανότητα να μπει κανένα μικρό εκεί μέσα προς το παρόν βλέπω να δουλεύει πολύ καλά και τα μωρά δεν ενοχλούνται καθόλου (άλωστε έμειναν μόνο πέντε!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον το δοκιμασες στην πραξη και δενενοχλει τα μωρα,μονο καλο μπορει να κανει η παρουσια φιλτρου.τα μικρα πως τα πανε??
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα!
Λοιπόν τα μωρά πως τα πάνε?! Μια χαρά και με πολή όρεξη!!!!! Σύντομα θα έχω φωτό! Να ρωτήσω τώρα το εξής? Ποια αρτέμια αγοράζεις? Αυτή που έχω δεν έχει μεγάλο ποσοστό εκκόλαψης και μου βγαίνει το λάδι και κάτι ακόμη μετά από πόσο καιρό αρχίζουν να τρώνε και άλλα είδη τροφών? π.χ. κατεψυγμένο σκουλίκι?
|
||||
|
||||
![]()
εγω να ρωτησω για ποιο λογο μπαινει το σαλιγκαρι;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|