|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Gyristroula (πες μας και το όνομά σου
![]() Θα συμφωνήσω και εγω με τον Νίκο (Discus fan), είναι καλύτερα να ασχοληθείς με ένα λίγο μεγαλύτερο ενυδρείο παρά με το καπάκι, ειδικά να προσθέσεις μήκος. Αυτή τη στιγμή το θεωρώ και εγώ πιο απαραίτητο. Επίσης αυτό που είπε ο Νίκος, ένα καπάκι από κόντρα πλακέ θαλάσσης και με μερικές λεντοταινίες ησύχασες, κάνεις και 2 τρύπες για ανεμιστηράκια και ησύχασες για πάντα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε δες μήπως φτιάξεις κάποιο πρόχειρο καπάκι από κοντρα πλακέ.
Ή μόνη σου ή να πας σε κάποιον ξυλουργο. 5 ή 6 κομμάτια κοντρα πλακέ θες και 2 μεντεσεδες . Τα 4 κομμάτια θα γίνουν τελάρο , και αν θες σταθερό κομμάτι και καπάκι θα χρειαστείς 2 κομμάτια, αν γίνει μονοκόμματο καπάκι που θα ανοίγει 1 κομμάτι. Το περνας μετά 2 χέρια συντηρητικό ξύλου εμποτισμού να αντέχει στην υγρασία και τελείωσες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λεντοταινία, λειτουργεί στα 12βολτ και είναι τελείως ακίνδυνη, και για σένα και για τα ψάρια.
Κολλάς μια λεντοταινία, βάζεις από έξω και έναν μετασχηματιστή στα 12βολτ και είσαι εντάξει. Η συνδεσμολογία είναι πολύ εύκολη, κόκκινο με κόκκινο καλώδιο , και μαύρο με μαύρο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, πάνω στο καπάκι και να φωτίζει προς τα κάτω