|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύεται ότι πρέπει να γίνεται χρήση βακτηρίων στα reef? | |||
Ναι |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 64,00% |
Όχι |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 36,00% |
Ψήφισαν: 25. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σακη το θεμα αφορά την χρήση τους σε ενυδρεία reef που θέλουμε το απόλυτα καθαρό νερό χωρίς νιτρικα και φωσφορικα, οχι αν δουλεύουν στο αλμυρό νερό και οχι στο γλυκό
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Οι υπογραμμίσεις και τα κόκκινα δικά μου) Εφόσον μιλάμε για "μετά το στρωσιμο" μια χαρά ισχύει η δική μου απορία περί γλυκού κι αλμυρού Κι επιπλέον, θα ρωτήσω κάτι που το ρωτάω χρόνια : Πως γίνεται να εμπιστευόμαστε την Χ εταιρεία στο Α προϊον και να την θεωρούμε απατη στο Β προϊόν Για να το κλεισω απο πλευρας μου : Θεωρώ πως η χρηση βακτηριών προσφέρει θετικά κι όχι αρνητικά |
|
||||
|
||||
![]()
Για τιμωρία θα βάλεις τις μπύρες οταν πάμε για βουτιες χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Για μετά το στρώσιμο Σακη και δεν βρίσκω λόγο να μην βοηθάς λίγο την βιολογία σου ανα κάποιο καιρό
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
O Samian θα κανονίσει να κάνουμε κατάδυσης να δούμε κανένα μεσογειακό κοράλλι και ο Bill samos για το φαγητό μας! |
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα σουλουπώθηκε λίγο !
![]() ![]() Ελπίζω να μην υπάρξει άλλη φορά τέτοιο σκηνικό και να βλέπουμε και να συζητάμε σε τόνους ψυχαγωγίας και όχι αντιπαλότητας!! Αλώστε αυτό θέλουμε να μας προσφέρει το χόμπι μας! |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93213
Αρκετό καιρό μετά κατάφερα να πάρουμε ένα θέμα για την χρήση των βακτηρίων! Για τους κυρίους που πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται κάλο είναι να το διαβάσουν! Φυσικά ακόμα και για αυτούς που πιστεύουν ότι χρειάζεται καλό είναι να διαβάσουν το πιο αναλυτικό θέμα ! |
|
||||
|
||||
![]()
Σε στρωμμενο ενυδρειο δεν χρειαζονται παντα αλλα που και που χρειαζεται να βαζουμε λιγο. Βοηθαει ομως πολλες φορες αν εχουμε ανεβασμενους δεικτες αμμωνιας. Αλλα γενικα δεν χρειαζεται.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχεις θαλασσινό? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν εχω. Σκεφτομουν να κανω αλλα δεν εχω χωρο. Απλως αν κρινεις και απο το γλυκο και οσα σχετικα εχω διαβασει οταν σκευτομουν να κανω και μου εχει πει και φιλος που ασχολειται η βοιλογια δημιουργειται μονη απο ενα σημειο και μετα ασε που τα σκευασματ αυτα κοστιζουν.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλώς ή κακώς τα δύο συστήματα έχουν πάρα πολλές διαφορές... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Νομίζω ότι αακόμα και στο γλυκό αξίζει ρίχνεις βακτήρια . Βέβαια όχι με την ίδια ποσότητα και την ίδια συχνότητα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρήση λιπασμάτων και CO2 σε φυτεμένα ενυδρεία με γαρίδες | Alex_Salonica | Γαρίδες | 6 | 05-04-13 13:56 |
Ποιο είναι το καλύτερο σκεύασμα βακτηρίων? | krispie | Γλυκό νερό - Γενικά | 84 | 08-03-11 17:40 |
Πόσο είναι απαρραίτητη η χρήση A/O και pH controller στην περίπτωσή μου | Guppy | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-09-08 23:28 |
Πόσο απαραίτητη είναι η αεραντλία | Archon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-11-04 23:18 |