|
|
||||
|
||||
![]()
Τολμάς μπροστά μου και... μιλάς εσύ για δίσκους;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε παιδιά. Μακάρι να έμενα Αθήνα να βοηθούσα με όποιο τρόπο μπορώ.
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο φέρε τους δικούς σου να τους βάλω καλώδιο USB. Εκτός και αν συνδέονται με WiFi. Χαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην πρόταση για τα χρυσόψαρα και τους μονομάχους μπορούν να προστεθούν και οι "γλύφτες"...ή "γλείφτες" ... Το 99% των ενυδρείων έχουν πλέκο. Οι υπόλοιποι μπαίνουν στο φόρουμ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα κάνουν όλα... και συμφέρουν.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λαμπρο ψαξτο,νομιζω ειναι πολυ καλη ιδεα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το έψαξα ήδη χεχεχεχεχεχε.............
![]() κάτι βρήκα και αύριο θα το κάνω τεστ και θα σας πω. θα το πρεσάρω στο max. έχω και άλλα ηλεκρονικά γκατζετάκια, αλλά μην τα λέμε μην μας κλέψουν και τις ιδέες. |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημερα σας και πολλα συγχαρητηρια για την ιδεα
![]() Ακουστηκαν πολλες ομορφες αποψεις και θα ηθελα να εκφρασω την δικη μου. Σε συνδυασμο με αλλα 2 θεματα που ανοιχτηκαν προσφατα θα μπορουσαμε να δειξουμε τον κοινωνικο χαρακτηρα του forum μας,την αλληλεγγυη. Δεν ξερω ποσο εχει προχωρησει το θεμα των διαφημιστικων(μπρελοκ,μπλουζακια,καπελα),νομιζω πως προλαβαινουμε μεχρι τον οκτωβρη να υπαρχει ενα stand με αυτα τα ειδη σε καποια τιμη και μερος των εσοδων να πανε σε ιδρυματα οπως ''χαμογελο του παιδιου'' |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν η οθόνη που βρήκα είναι μια "Polaroid XSU-01250B".
Σαν μοντέλο είναι παλιό αλλά είναι αγρατζούνιστη. Είναι 12" τελικά. Τα στοιχεία της μπορείς να τα δεις εδώ http://www.netailer.eu/products/Home...1771090&info=2 Της έκανα διάφορα τεστ και μπορώ να πω ότι παίζει φωτογραφίες (αρκεί να είναι jpeg format) έχει αυτόματη εναλλαγή εικόνας, παίζει και ήχο (mp3) και από βίντεο παίζει δυστυχώς μόνο AVI χαμηλής ανάλυσης. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι μπορεί να μπει άνετα επάνω σε κάποιο stand (ιδιοκατασκευή δική μας) στην είσοδο του περιπτέρου και να παίζει εικόνες ή slides (μπορείς δηλαδή την παρουσιάση που θέλεις να φτιάξεις στο power point να την κόψεις σε κομμάτια σωσμένα σαν Jpeg και να τα παίζεις όλα από εκεί) και να το παίζει επαναλαμβανόμενα. Τι λετε καλή ιδέα ? έχω και μια πρόταση για τον φωτισμό αλλά αυτό θα σας το πω με PM για να μην κλέψουν και όλες τις ιδέες !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο δεν είναι άσχημο,
δείτε τι σκέφτηκα, έχω ένα netbook στο σπίτι, της κόρης, έχω εδώ στο γραφείο και μια οθόνη 16αρα, να φτιάξουμε μία παρουσίαση με powerpoint και να το έχουμε να παίζει. Μόνο να μη χαθούν, που δεν το νομίζω, αλλά το λέω ![]() ![]() Μόνο που το netbook θέλει να είναι συνέχεια στο ρεύμα, η μπαταρία του δεν αντέχει ουτε 5 λεπτά
|
||||
|
||||
![]()
Μη τα λέτε βρε όλα εδώ....θα μας μεταφράσουν... εεεε... θα μας αντιγράψουν
![]() ![]() γίνεται μια προσπάθεια να οριστεί συνάντηση της ομάδας εργασίας εθελοντών ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσοι θέλουν -να συμμετέχουν στις ομάδες εργασίας -να συμβάλλουν με τις ιδέες τους στη συζήτηση για την προετοιμασία -να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο, μπορούν να το δηλώνουν εδώ για να τους δοθούν τα δικαιώματα πρόσβασης στο υπο-φόρουμ που αφορά την Έκθεση "Κατοικίδια εν δράσει 2016"(14 έως 16 Οκτωβρίου). Μέχρι στιγμής, εκτός από Mod-Supporters, δήλωσαν τα μέλη μας: Λάμπρος Τ. Bismakos no name ChocolatePuma Discus fan Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
θα λάβουμε μέρος σαν φόρουμ στον διαγωνισμό των βιοτοπικών ενυδρείων?
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Γιώργο
ναι, και αυτό θέλουμε μεταξύ των άλλων.......και θα σαρώσουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τέλεια θα γνωρίσω και άτομα από κοντά
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το υποφορουμ είναι έτοιμο για την ομάδα έκθεσης.
Όποιος θέλει να συμμετάσχει σε αυτή την υπέροχη εμπείρα με όποιον τρόπο μπορεί,να το δηλώσει εδώ ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στο υποφόρουμ αυτό. .. Η απόσταση για την συμμετοχή σας δεν είναι προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειμαι μεσα Dimi.
|
|
||||
|
||||
![]()
και μη διστάζετε να συμμετέχετε και στην ομάδα μας
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |