|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτό εδώ δες http://durostick.gr/index.php?page=s...uemart&lang=el |
|
||||
|
||||
![]()
καλήμερα παιδιά!μετα απο αρκετές μέρες που έχουμε να τα πούμε το ενυδρείο τρέχει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα,στην ουσία πάει πιλοτικά με μια αλλαγή εβδομαδιαία και συντήρηση επισης!
εχθές έκανα μετρησεις! θερμοκρασία 26,8 αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 νο2 0 νο3 2 πιστεύω είμαι καλά με χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες! ορίστε και μερικές φωτο..................... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου Νίκο μάλλον το παρατήσει το νάνο δεν βλέπω φωτογραφίες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() να είμαστε καλα μέχρι τότε που θα συνταξιοδοτηθουμε (αν υπάρχουν βέβαια ασφαλιστικά ταμεία μέχρι τοτε)και βλέπουμε αν θα τα παρατήσω! ![]() φωτο θα βγαλω σημερα αυριο! το ενυδρείο τρέχει απροβληματιστο πλέων! απο μετρησεις ειμαι αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 νο2 0 νο3 2 οι αλγες υποχωρούν σιγά σιγά και η κοραλινη αρχίζει να εμφανιζεται εμφατικά! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() κοντοζυγώνει η κούτα απο γερμάνια αποκλειστικά μόνο για αυτό με μαλακά! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλά να δούμε της λάμπες να είναι λίγο πιο μπλε τον σύνολο . εάν θέλεις έχω μερικά ακόμα να σου στείλω. Μετά την έκθεση θα σου στείλω και μερικά σπάνια ..... Κανόνισε να ενημερώσεις για την παραγγελία από Ευρώπη να βάλουμε και εμείς τπτ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |