|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα
αντιμετωπιζω και εγω στο ενυδρειο με τα χρυσοψαρα το φαινομενο με τα πλαναρια.. διαβαζοντας τα σχετικα ποστ προμηθευτηκα με μεγαλη δυσκολια και πολλες επισκεψεις σε διαφορα πετ σοπ και κτηνιατρεια μια καρτελα με panacur 250mg σε μορφη δισκιου. για τα 288λιτα που διαθετω χρησιμοποιησα κατι λιγοτερο απο το ολοκληρο χαπι εχτες το απογευμα..και το βραδυ αρχισε πιθανον να επιδρα το φαρμακο... εχω 2 αποριες σχετικα με την πρωτη να ειναι η εξης... θα κανω σαφως αλλαγη του νερου ..τα 2 φιλτρα που εχω και φιλτραρουν θα πρεπει να τα καθαρισω και αυτα? και τελος τι πρεπει να προσεξω ετσι ωστε να μην δημιουργηθουν οι συνθηκες αυτες που επιτρεπουν την εμφανιση των παρασίτων? ευχαριστω Αρίστος P.S Εαν καποιος φιλος χρειαζεται χαπι panacur 250Mg και δυσκολευεται να το προμηθευτει ευχαριστως να τον καλυψω .
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νο planaria! | klipitiklopos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 25-07-13 17:40 |
παιδιά τα φώτα σας (planaria) | harris samos | Γαρίδες | 7 | 11-12-09 14:12 |
anti planaria! | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-03-08 23:06 |
planaria | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 04-02-08 09:13 |
planaria | Isidoros | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 23-04-07 16:19 |