|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι είναι αυτό βρε Γερμανόφιλε? Αντιχλώριο είναι ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντιχλώριο είναι και μέσα έχει και aloe vera και άλλα συστατικά ευεργετικά για τα ψάρια μας. Το βάζω από όταν ξεκίνησα το χομπι, μου το πρότεινε ένας πολύ καλός φίλος (είναι μέλος εδω) και γλίτωσα πολλααααά χρήματα και αρέσει και στα ψάρια μου.......μου το είπαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιχλώριο είναι αλλά πόσο ρίχνεις από αυτό?
Λάμπρο αν το ψήνεις θέλω και εγώ ένα. |
|
|||
|
|||
![]()
Βάζεις 10ml στα 100 λίτρα. Κάντε πράξεις τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από αυτόν το έχεις πάρει?
Επειδή δεν λέει πόσο κοστίζει να στείλει Ελλάδα θυμάσαι ποσό? |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.ebay.com/itm/4-l-AQUALITY...item4ab1ea0bb8
λέει να επικοινωνήσεις με τον πωλητή για αποστολή στην Ελλάδα
|
|||
|
|||
![]()
Δε θυμάμαι αν ηταν αυτός ο έμπορος. Το είχα πάρει μαζί με αλλα πραγματα και δε θυμάμαι μεταφορικά. Τα 5 λίτρα σε αυτή την τιμή, με τη δόση που θα βάζεις μάθε φορά και aloe vera μέσα....αξίζει λέω εγώ!
Edit: να διορθωσω, 20ml στα 100 λίτρα |
|
|||
|
|||
![]()
Ok. Κάτσε γιατί τώρα έχω άλλα στο κεφάλι μου. Όταν με το καλό ξεμπερδέψω θα το ψάξω το θέμα.
Ευχαριστώ φιλαράκι για την πρόταση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |