|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλά έτσι έχεις πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση Prime.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η πιο ευκολη λυση ειναι να αγορασεις αλλο ενα αντιχλωριο αλλης μαρκας που χρειαζεται πιο πολλα ml και να το χρησιμοποιεις μονο στα συμπληρωματα
|
|
|||
|
|||
![]()
Πως το είχε πει κάποιος "καλός" άνθρωπός ????
Α,,, ναι.... "Λεφτά υπάρχουν" . ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στα 3-4 λίτρα νερό μη βάζεις τίποτα θα σου πω εγώ. Το θεωρώ τεράστια υπερβολή. Παλιά έκανα αλλαγές νερού από τη βρύση το 1/3 του ενυδρειου και τις.περισσοτερες φορές ξέχναγα να βάζω αντιχλώριο. Στα 4 λίτρα θα κολλήσεις τώρα;
Αλλιώς πάρε κάνα τέτοιο που έχω κι εγώ και κράτα το καμιά 4ετία http://m.ebay.de/itm/4-l-AQUALITY-Wa...560?nav=SEARCH |
|
|||
|
|||
![]()
Τι είναι αυτό βρε Γερμανόφιλε? Αντιχλώριο είναι ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντιχλώριο είναι και μέσα έχει και aloe vera και άλλα συστατικά ευεργετικά για τα ψάρια μας. Το βάζω από όταν ξεκίνησα το χομπι, μου το πρότεινε ένας πολύ καλός φίλος (είναι μέλος εδω) και γλίτωσα πολλααααά χρήματα και αρέσει και στα ψάρια μου.......μου το είπαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιχλώριο είναι αλλά πόσο ρίχνεις από αυτό?
Λάμπρο αν το ψήνεις θέλω και εγώ ένα. |
|
|||
|
|||
![]()
Βάζεις 10ml στα 100 λίτρα. Κάντε πράξεις τώρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |