|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για μπροστα εγω ψηφιζω lobelia cardinalis ειναι πολυ ομορφο φυτο με ωραιο πρασινο.η μισιρλεα δεν μου αρεσει δεν φυτευται με τιποτα εχει παντου δρομεις που πανε ψηλα.θα σου ελεγα να δεις και το hudrocotyle tripartita.ομορφο φυτο κανει γρασιδακι.το hefleri ειναι πιο δυσκολο αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις
|
|
|||
|
|||
![]()
η lobelia είναι όντως πολύ καλή επιλογή αλλά κ η tripartita φαίνεται όμορφο φυτό, εύκολο κ φαντάζομαι ότι γίνεται κ θαμνάκι με το κατάλληλο κλάδεμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
To Pogostemon είναι αρκετά απαιτητικό. Θέλει φως, λίπανση και Co2 ή αρκετή εμπειρία για να σου κάτσει με λιγότερα.
Για το μπροστά μέρος αν εξαιρέσουμε τις διάφορες κρυποκορίνες κι εκτός της Τripartita μπορείς να δοκιμάσεις Staurogyne Repens, Anubias nana petite ή mini, καθώς επίσης να ντύσεις μικρές πέτρες με κάποια moss. Επιλογές υπάρχουν κι άλλες όμως για πιο high tech ενυδρεία.... |
|
|||
|
|||
![]()
έχω ήδη δύο βραχάκια με moss στη μια μεριά
![]() Anubias κ cryptocoryne τα απέρριψα μιας κ δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα φύλλα τους. ωραία επιλογή κ το Staurogyne Repens. χαμηλό κ πρέπει να είναι πιο εύκολο από την Τripartita |
|
|||
|
|||
![]()
έχω κανα μήνα που έβαλα μερικές ριζούλες staurogyne repens.
αναπτύσσονται ικανοποιητικά αλλά δεν τις βλέπω να πετάνε ριζίδια ώστε να εξαπλωθούν προς τα πλάγια. πρέπει να κόψω τις κορυφές τους ? |
|
||||
|
||||
![]()
Δες και αυτο bucephalandra wavy leaf το εχω σε μικρο γαριδαδικο χωρις λιπασματα διοξειδια και παει σφαιρα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
φυτεύεται ή θέλει ξύλο/πέτρα κ δέσιμο ? στο staurogyne να του κόψω τις κορυφές μπας κ πετάξει ριζώματα ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά στίγματα και κηλίδες σε φυτό. | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-12-05 08:23 |
Χαμηλά νιτρικά (ΝΟ3) σε φυτεμένο ενυδρείο. | ASCCO1 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 05-02-03 15:08 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |