|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι απαραίτητο να το ντύσεις όλο , τις γωνίες μόνο ,
ή κάτι να σχηματίσεις Χ στις πλευρές, ακόμα και λαμάκια να βιδώσεις θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα, και τσερκι μπορείς να βάλεις αλλά θα φαίνεται άσχημα. Μη ξεχνάς πως θα υπάρχουν παιδιά και μπορεί να ακουμπήσει κάποιο επάνω ή να το σπρώξει έστω και λίγο, για να μη πω για σεισμό
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οπότε θα μπορούσα να κάνω Χ με σανίδες; Μόνο στις πλευρές ή και στο πίσω;
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά τότε, με σανίδες και στις 4 πλευρές
------------------------------------------- και αφού λες πως δεν θα φαίνεται και με τσερκι μπορείς να το κάνεις 2-3 Ευρώ τα 10 μέτρα http://www.johnart.gr/Catalogue/inde...bf98ddfe8797aa
|
||||
|
||||
![]()
ποδαράκια όχι;
Σηκώνει 300άρι;
|
||||
|
||||
![]()
Ενα ζευγάρι πόδια στη μέση εγώ θα τα έβαζα, το βλέπω μακρύ.
Ακόμα και ξύλινα, και με το τσέρκι Χιαστή θα το έδενα για τις πλάγιες μετατοπίσεις 1,80 δεν θα το έλεγες κοντό
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ επειδή είμαι της "υπερβολής" και του "κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε", θα έβαζα σίγουρα ποδαράκια στη μέση.
Αλλά θα έδενα και το πίσω και πλαϊνά με "Χ" ξύλα, για να "καργάρει τελείως". Το 300αρι δεν είναι αστεία. Και μπορεί να διαφωνώ με τον Τάκη ότι θα το κουνήσει κάποιο παιδί (δεν κουνιούνται ούτε από μεγάλο, τα 300 κιλά μόνο του νερού - δεν υπολογιζω πέτρες κτλ...) αλλά για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. |
|
||||
|
||||
![]()
Στα ενυδρεία προσέχουμε 2 πράγματα (και το ξέρετε)...
"δέσιμο" καλό της βάσης... και... σωστή αναλογία της σχέσης των διαστάσεων (μήκος-πλάτος-ύψος)... για να υπάρχει σωστή οξυγόνωση. ![]() ΚΑΛΗ επιτυχία... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.- |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ, τώρα είδα τι εννοείς τσέρκι!!! Με αυτό να κάνω χιαστί; Το τυλίγω και ολόκληρο μετην τιμή που έχει. Αν και δεν έχω καταλάβει πώς θα κάνω κάτι με αυτό.
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Σταύρος ο cheap-ης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DEXFISH : 04-07-16 στις 15:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το βάζεις τεντωμένο χιαστί στην πίσω πλευρά Σταύρο και το βιδώνεις πάνω στην βάση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχολικό Πρότζεκτ (θεωρητικό μέρος) | DEXFISH | Γλυκό νερό - Γενικά | 51 | 09-10-17 14:18 |
Νέο πρότζεκτ μετά από χρόνια | Δημητρης89 | Malawi | 11 | 14-01-15 13:28 |
Απόπειρα για Ταγκανίκα... μέρος 3ο | QS-Plan | Tanganyika | 14 | 19-02-11 20:46 |
Άλγη . . μέρος 2 | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 19-05-05 17:37 |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |