|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Από στρώσιμο δείχνει πως είσαι εντάξει.
Μου κάνει εντύπωση όμως που με 50% αλλαγή ανά εβδομάδα έχεις Νιτρικά (ΝΟ3) 30. Κάνε μερικές αλλαγές 30% για 3-4 ημέρες, κάνε σκούπα βυθού να μαζέψεις τυχόν σκουπιδάκια και κάνε ένα καθαρισμό στα σφουγγάρια του φίλτρου. Αυτές οι ενέργειες θα γίνουν για να αποκλείσομε τη περίπτωση πως έχουν μαζευτεί οργανικοί ρύποι που αυξάνουν τα νιτρικά. Από εκεί και μετά παρακολουθείς τα νιτρικά. Γιατί με 240 λίτρα , με μόνο 2 ψάρια και με 50% αλλαγή δεν θα έπρεπε να είχες νιτρικά 30, εκτός και αν ταΐζεις χειρότερα και από εμένα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
+ φωνω με τον Τακη , συχνες αλλαγες για μερικες μερες..
οι σκληροτητες ειναι σιγουρα ετσι? μηπως μπερδεψες την Gh με την Kh? |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρηση ΝΟ3 στη βρυση υπαρχει?
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα ξανακάνω τις μετρήσεις 24 ώρες μετά την αλλαγή και θα κάνω και μετρήσεις στο νερό της βρύσης.
------------------------- Έκανα συγκριτική μέτρηση του νερού της βρύσης και του ενυδρείου και έχουν τα ίδια No3(περίπου 30). Τώρα τι γίνεται??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tolisn : 04-07-16 στις 19:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε με κάποια άλλα τεστ, δες μήπως υπάρχει εκει κοντα συνχομπίστας να σου κάνει μετρήσεις, μήπως φταίνε τα τεστ ή κάνε μια δοκιμή με νερό εμφιαλωμένο
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη, έκανα και το ίδιο τεστ με tetra strips και πάλι το ίδιο. Θα κάνω την δοκιμή με εμφιαλωμένο.
Αν υπάρχουν όντος αυξημένα τα Ν03 τι γίνεται ? Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρεθούν ? |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς με φίλτρο Α/Ο.
Το χειρότερο όμως είναι ότι το πίνετε αυτό το νερό. πρέπει να κάνεις κάτι , και πάνω από όλα για την υγεία τη δικιά σου και της οικογένειας σου, και μετά για τα ψάρια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο Comet?? | george800 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-04-15 18:44 |
Εκπαιδευμένο Comet | Stefan0s | Χρυσόψαρα | 11 | 22-11-10 18:28 |
comet με εξωφθαλμία. | Χριστόφορος Μίχας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-10 08:52 |