|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύεται ότι πρέπει να γίνεται χρήση βακτηρίων στα reef? | |||
Ναι |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 64,00% |
Όχι |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 36,00% |
Ψήφισαν: 25. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και εγώ λέω ότι χρειάζονται αλλά θα το αναλύσουμε σε δεύτερή φάση μετά την ψηφοφορία! ![]() Ακόμα και στο γλυκό πιστεύω ότι χρειάζονται άλλωστε πάνω κάτω τα ίδια είναι !!! |
|
||||
|
||||
![]()
μπαααα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σ' αυτή τη περίπτωση το λέω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και τα έχω πληρώσει τα ρημάδια, και πολλές μάρκες , αλλά, δεν ......είδα φως
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη έκανε αναφορά ο Σάκης στο γλυκό γι αυτό μίλησα
![]() Πάντως εγώ δεν αναφέρομαι στο αν κάνουν ή όχι τη δουλειά που υπόσχονται τα σκευάσματα (για το γλυκό πάντα) αλλά στο αν χρειάζεται να τα προσθέτουμε (ακόμα κι αν κάνουν αυτό που λένε) σ' ένα ώριμο βιολογικά ενυδρείο γλυκού νερού. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πιο διαυγές νερό ? |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά την γνώμη μου , καλό είναι που και που να προσθέτουμε , ο λόγος είναι είναι ότι λόγο του πόλεμου πού κάνουν τα βακτήρια μεταξύ τους με την χρήση χημικών τείνει το ενυδρείο οντας κλειστό οικοσύστημα σε μονοκαλλιέργειες βακτηρίων. Οπότε κρατώντας την ποικιλία έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ότι δεν θα εξαφανιστεί για κάποιο λόγο η οικογένεια αυτή που κρατάει τον βράχο καθαρό.
Η χρήση δε σε μεθοδους προβιοτικες που βασίζεται καθαρά στην χρηση βακτηρίων για την έμμεση εξαγωγή των θρεπτικών οπως η zeovit ή neozeo ειναι βασικό κομμάτι των μεθόδων αυτών.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρήση λιπασμάτων και CO2 σε φυτεμένα ενυδρεία με γαρίδες | Alex_Salonica | Γαρίδες | 6 | 05-04-13 13:56 |
Ποιο είναι το καλύτερο σκεύασμα βακτηρίων? | krispie | Γλυκό νερό - Γενικά | 84 | 08-03-11 17:40 |
Πόσο είναι απαρραίτητη η χρήση A/O και pH controller στην περίπτωσή μου | Guppy | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-09-08 23:28 |
Πόσο απαραίτητη είναι η αεραντλία | Archon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-11-04 23:18 |