|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καθαρισε καλα το airflow εχει μπουκωσει προφανως.
αν διαλυεται , ανοιξε το , αν οχι με οδοντογλυφιδα δοκιμασε να ανοιξεις τις τρυπες. ριξε αφθονο νερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη αν κρατησει τελικα η συζυγος τον subtank εχω να σου δωσω κατι ωραια ροζ o-rings να τα αλλαξεις αν θες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Χρήστο , κάτσε να έρθει πρώτα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έφτασε στην Ελλάδα και η νέα παραγγελία, λογικά αύριο το πρωί τα έχω στα χέρια μου,
αύριο με βλέπω να τυλίγω αντιστάσεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα! Πειτε μου και μενα τι να αγορασω μην κανω δοκιμες.Τωρα καπνιζω στριφτα old holborn κιτρινα.Το μεγαλο 27gr με βγαζει 3 μερες,ισως 4.
Κατι σχετικα οικονομικο θελω αλλα να κραταει.Και καμμια προταση για υγρα που να μοιαζει με αυτο που καπνιζω |
|
||||
|
||||
![]()
Κοσμά πάρε κάτι φθηνό, γιατί αν δεν σου αρέσει θα χαλάσεις τσάμπα τα λεφτά σου.
Για άρωμα δοκίμασε, όλα τα μαγαζιά έχουν υγρά για δοκιμή. Κάτι τέτοιο δεν είναι άσχημο http://www.mpixlimpidi.net/index.php...product_id=488 αυτόν τον ατμοποιητή έχω τώρα , μέχρι αύριο δηλαδή ![]() καλός είναι για έτοιμος
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Τακη! Ολο αυτο με 22 ευρω? Εχουν πεσει οι τιμες.Θυμαμαι οταν πρωτοβγηκαν ειχαν 100+
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |