|
|
||||
|
||||
![]()
👍👍
Η πιο ομορφη και οικονομική λυση ειναι τρυπημα καπακι και σιτακια απο πανω και δεν φαινεται τιποτα.. Αυτα τα ανεμιστήρια στο λινκ μου φαίνονται πολυ μικρα και θα κανουν θορυβο ενω με 80αρια ή και ακομα καλυτερα με 120 θα εχεις περισσοτερο αερα με λιγοτερα ανεμιστήρια και πιο αθορυβα!!
|
|||
|
|||
![]()
απο δικη μου εμπειρια με αυτα θα κανεις σιγουρα δουλεια
http://www.petsupermarket.gr/2892/%C...-7w-large.html σκεψου με 2 τετοια στο 300αρι με τις αφρικανες δεν εχει ανεβει η θερμκρασια πανο απο 25,8 με θερμοκρασια δωματιου εως και 31 |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου, είναι σίγουρο αυτό που γράφεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
πιστεψε με δεν δουλευω στο petsupermarket...xaxa
οντως τα ειχα παρει δοκιμαστικα..το ενυδρειο μου ειναι το sun sun 300 και προς το παρον με 2 τετοια ειμαι υπερκαλλυμενος |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ.
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ. ------------------------- Aνεμιστηρες απο PC ειναι η καλυτερη και οικονομικοτερη λυση. Προτεινω τα δοκιμασμενα KONIG και ARCTIC (τα απλα με τα τρια καλωδια, τα αλλα δεν κανουν) Ποτε δεν παιρνουμε αυτα που ονομαζονται ως silent. Οσο πιο silent, τοσο πιο ακαταλληλα για το ενυδρειο. Σε διαμετρο οσο πιο μεγαλη χωραει στο ενυδρειο
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 01-07-16 στις 13:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy ψυξη ενυδρειου | TSORBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 27-08-14 20:00 |
diy ψυξη ενυδρειου | alexkoun18 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 08-06-13 10:13 |
Ψυξη ενυδρειου-Αγορα υλικων | nikosn | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 56 | 22-05-13 00:43 |
ψυξη ενυδρειου | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-05-11 15:33 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | moudi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 92 | 09-01-09 20:21 |