|
|
||||
|
||||
![]()
Τις κουραζει είτε ο μεγαλος ειτε η μεγάλη
Βγάλτες και βρες άλλη γυαλα |
|
||||
|
||||
![]()
καλα εκανες με την αλλαγη κακο δεν κανει.κιεγω το στρες υποψιαζομαι περισσοτερο.
οταν τα ψαρια εχουν διαφορετικες ηλικιες και δεν ειναι απο γεννα των μεγαλυτερων ψαριων τοτε υπαρχει ο κινδυνος τα μεγαλα να τα δουν ανταγωνιστικα(για την ιεραρχια)η σαν απειλη. αν οι μικρες ηταν απο γεννα των μεγαλων δεν θα ηταν τοσο μεγαλο προβλημα. βεβαια με τους μονομαχους δεν ξερεις ποτε.αν σου τυχει κανα στραβοξυλο την εκατσες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ναι με την πρώτη ευκαιρία θα την βγάλω.
|
||||
|
||||
![]()
Στη μονομαχιέρα που εχω, οταν την ξεκινησα, παρατηρησα τα εξης
Ο μονομαχος δεν πειραζε καμια θηλυκια και οι θηλυκιες μεταξυ τους δεν ειναι κοντρες Καποια στιγμη χρειάστηκε να βαλω τις 3 θηλυκιές σε ένα κουτι ΙΚΕΑ -περιπου 45 λιτρα νερό Σκοτώθηκαν! Εννοείται οτι προλαβα το μοιραίο, αλλά έπεσε τέτοιο ξυλο...! Κι αναφέρομαι σε ιδιας ηλικίας και μεγέθους, ψάρια Είναι παράξενα ψάρια οι μονομάχοι. Θελουν μονιμη προσοχή, εφόσον έχουν συγκάτοικους |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ περίεργα πράγματα... Εχθές η μικρή κυνηγούσε τον αρσενικό! Τριπλάσιος σε μέγεθος αυτός και φοβόταν τη μικρή θηλυκιά.... Υπάρχει περίπτωση η μικρή να είναι μικρός ή δικαιολογείται η συμπεριφορά της;;;
https://www.youtube.com/watch?v=D4xiyA3hUE0
|
||||
|
||||
![]()
Αντώνη Καλησπέρα
![]() Παρακολουθούσα το θέμα σου , η θηλυκιά σου είναι τσαμπουκαλεμένη πολύ .... ο αρσενικός μπορεί να είναι πιο μικρός σε ηλικία γι αυτο τον κυνηγάει . Τι τους ταίζεις ?? Ταίσε τους ζωντανές λάρβες και κατεψυγμένη τροφή mosquito larvae και bloodworms θα επικεντρωθούν λίγο στο κυνήγι του φαγητού και θα μετριάσουν την επιθετικότητα . Έχουν πολλά δαγκώματα απο ότι είδα στις φωτό παραπάνω ενω το ενυδρείο σου είναι πολύ όμορφο για betta με κρυψώνες . Πάρε μερικά pistia stratiotes ή floating hyacinth (Eichhornia crassipes) τους βοηθάνε να κρύβονται πιο εύκολα . Εμένα οι 3 θηλυκές μου, έχω παρατηρήσει ,ότι ανα διαστήματα αλλάζουν κυριαρχία υπάρχει η Α , η Β και η Γ . Η Α θα ζευγαρώσει με το αρσενικό , η Β θα προσέχει το περιβάλλον και η Γ θα κρύβεται γιατι την κυνηγάνε η Α και Β. Αργότερα η Γ θα πάρει την θέση της Α , αυτό συμβαίνει όταν τις διαλέγει ο αρσενικός . Αν δεις ότι δεν μειώνεται η επιθετικότητα της, απομάκρυνε την για λίγο χρονικό διάστημα . Υ.Γ. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τα betta μου αλλά τα παρακολουθώ αρκετή ώρα κάθε φορά .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος σε 10 λίτρα φυτεμένο δοχειο | Νικολέτα | Bettas | 11 | 12-04-16 14:53 |
180 lt φυτεμένο | maskaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 20-11-13 21:49 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
Rio 125 φυτεμένο | Prokroustis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 13-04-11 11:31 |
νέο φυτεμένο με μονομάχο | skyros | Bettas | 2 | 23-01-07 21:13 |