|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω sera και tetra εχω, φανταστειτε για να μη μενουν στην επιφανεια τις βαζω σε καπακι και το βυθιζω αποτομα ωστε να μη μενουν στην επιφανεια. Η ποσοτητα που ριχνω παρατηρω οτι καταναλωνεται σε λιγοτερο απο λεπτο εκτος απ τις ταμπλετες που μεχρι να τις φανε τα βυθοψαρα παιρνει περισσοτερο χρονο. Η τροφη που ριχνω τη θεωρω λιγη, ταιζω μια φορα την ημερα κι εχω μεσα 25cherry barb 7 corydoras bronze, 3 ancistrous 1 red cherry (αυτη μαλλον ειναι η φαγανη χαχαχα).
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου.
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην μένουν στην επιφάνεια, πάρε ένα μικρό πλαστικό σφηνοπότηρο και βάλε μέσα λίγο νερό από το ενυδρείο ρίξε μετά την τροφή και ανακάτεψε τα με ένα κουταλάκι πλαστικό.
Γίνεται σαν πολτός. Μετά με το κουταλάκι βάζω την τροφή μέσα στο ενυδρείο και δεν πάει στην επιφάνεια. Δεν νομίζω όμως να είναι επειδή πάει ή όχι στην επιφάνεια, αλλά από τα συστατικά της τροφής. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτεϊνικό φίλμ στην επιφάνεια του νερού. | Λάμπρος.Τ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 23-02-16 18:10 |
Φυτό πάνω από την επιφάνεια του νερού; | almost | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 08-08-10 11:41 |
Έντονες φυσαλίδες στην επιφάνεια του νερού !?! | vassilis23 | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 7 | 24-03-10 20:28 |
Ασπρη επιφάνεια νερού | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-01-10 12:00 |
Υπολείμματα σην επιφάνεια του νερού | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-11-07 21:04 |