|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Kώστα δεν ξέρω πολλά , απο ότι διάβαζα αλλοι λέγανε υψηλών απαιτησεων και άλλοι όπως έχουμε τις Ανούμπιες .
Παρατήρησα κάποιa βίντεο απο buchephalandra (στην φύση) και παρατήρησα ότι φυτρώνουν σε τοποθεσίες με φιλτραρισμένο φωτισμό και μαλακό νερό , οπότε αυτό έκανα ![]() Έχει ο Στεφανος και ο Μπάμπης . Οπότε ας πούνε και τα παιδιά πως τις κρατάνε . Φανταστικό μέρος Κώστα ..... σε ζηλεύω !!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παντως ανθισε ενα ειδος κιολας. Τις εχω σε high tech και πανε καλα και πετανε ενα φυλλο την εβδομαδα περιπου.
|
||||
|
||||
![]()
Στην φύση ήταν σε μέτρια προς βαθιά σκιά.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως πάνε κάτω από το νερό και αν θέλουν κάποια ιδιαίτερη προσοχή σε κάτι. Μπράβο Στέφανε! Στισ φωτογραφίες μου θα δεις πολλές ανθισμένες επίσης. Ελπίζω να σου δέσουν σπόρια Την δική μου την έβαλα σήμερα στο φυτεμένο μου που το έχει καταλάβει μια Anubia barteri στα 13χρόνια που το έχω...
|
||||
|
||||
![]()
Δε πιστευω οτι μεσα στο νερο δενουν σπορια.
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς τεχνητή γονιμοποίηση χρηςιμοποίοντας δυο διαδοχικές ταξιανθίας, λογικά δεν δένουν
|
|||
|
|||
![]()
Σαν φυτό η Bucephalandra πώς είναι; Μοιάζει καθόλου με την anubia, θα άντεχε σε ενυδρείο με χρυσόψαρα ή αφρικάνες;
|
|
||||
|
||||
![]()
'Οπως είναι οι Ανούμπιες , στην αίσθηση των φύλλων . Αν τα ψάρια δεν είναι μεγάλα μια χαρά αντέχει .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |