|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δουλεύω με πελετ και granules και δεν εχω καποιο πρόβλημα τα flakes φοβαμαι σε βαθος χρονου 20 μερες 1 μηνα μηπως λογο εξάτμισης πιασουν υγρασία...
|
||||
|
||||
![]()
Καλο είναι στην ταίστρα να βαζεις τροφη για 7-10 μερες ωστε να μην αλλοιώνεται η τροφη ( οταν χρησιμοποιεις ταιστρα μονιμα )
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλσ εμένα τσ καμαρια μου στη βδομάδα την εχουν φάει ολη αλλα αν χρειαστείς να ταΐζεις 15 -20 μερες και δεν εισαι εκει ή λογο χρόνου??? Αντχει το flake???
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Επειδή θα λείψω για 15 ημέρες, θα βάλω μάλλον μόνο πέλετς μέσα, για να αποφύγω οποιοδήποτε θέμα με υγρασίες, κτλ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παλαιοτερα που ειχα μια κινεζικη και ειχα βαλει flakes ειχαν γινει μπετον αρμε απο την υγρασια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
16 ημέρες και σήμερα ..............για τις αλλαγές !!!
Μεγάλο αγχος, πάντως. Τα σκέφτομαι και τα ξανασκέφτομαι όλα μην τυχόν και έχω ξεχάσει κάτι και το βρω μπροστά μου την ώρα των εργασιών. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hot Stuff!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Για πες λίγο πώς το έχεις σχεδιάσει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |