|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μας δείχνεις τώρα... μας κάνεις ζημιές...
|
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι πιστεύω και εγώ Νίκο !
|
|
||||
|
||||
![]()
κυριε κυριε λουκα!κατι ακούγετε για μια νεα προσθήκη αληθεύει?
|
|
||||
|
||||
![]()
http://s93.photobucket.com/user/louk...frwhj.jpg.html
------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- Για πάρτι σού Νίκο Σάκη ευχαριστώ για το κοραλι φίλε είναι αυτό στην πρώτη φωτογραφία Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη loykas : 26-07-16 στις 00:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο λουκα!
σε κανένα δίμηνο το βλέπω δάσος! μαγεία ειναι το ρεεφ σου και πολυ περιποιημένο! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγώ πολλά ΜΠΡΑΒΟ !!!!
Ααααα ρε σεις να μην έχω και εγώ αρκετούς Μεσογειακούς να ανταλλάσουμε κοράλλια........ ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα μακάρι να στηθούν περισσότερα ρε αγόρι , με αυτή την ανταλλαγή πιστεψε με καταφέραμε και σώσαμε αρκετές σπάνιες και μη ακροπορες αφού υπήρχαν σε δύο και τρία ενυδρεία και ανά πασα στιγμή αν για καποιο λόγο πέθαινε σε ενα ενυδρείο υπήρχε στο άλλο και δεν χανόταν το είδος!!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|