|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψάρια βράζουν
|
||||
|
||||
![]()
ένα κλιματισμό στο χώρο να έχεις δε βράζει τίποτα και είναι σίγουρα πιο αποδοτικό να ψύξεις το χώρο παρά να έχει chiller ή ανεμιστήρες.
οι περισσότεροι φυσικα δεν ενδιαφέρονται. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για αυτό ρώτησα εδώ? Πίστευα ότι κάποιο άλλο τρόπο που δεν το βλέπω εγώ θα είχαν. Αλλά μάλλον όπως λέει και ο Τάκης, δεν…….. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ με ρυθμισμένη θερμοκρασία 26,6 παίζει μέχρι 26,9. Πριν κάνα δίωρο που έκανα αλλαγή πήγε στους 27,7. Ήταν πιο ζεστό το νερό της αλλαγής. Τώρα έχει πέσει 27,4 και το παλεύει ακόμα. Βλακεία έκανα.
|
|||
|
|||
![]()
η εξωτερική πρέπει να έφτασε τους 35C σήμερα στη Λάρισα. δούλεψα κανα δίωρο το A/C κ τώρα έχω 28 κ στο σπίτι κ στο ενυδρείο. ούτε τους ανεμιστήρες δεν έχω κουμπώσει ακόμη. έκλεισα κ το καπάκι να δω πόσο επηρεάζει την θερμοκρασία
|
|
|||
|
|||
![]()
Πως το κατάφερες αυτό βρε Σταύρο ? Στον ήλιο είχες το νερό της αλλαγής ???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
έλειπα 3 ημέρες,
29.2 θερμοκρασία δωματίου 27.7 το ενυδρείο με τον STC να αναβει στους 27,8 και να κλείνει στους στους 25.5. 10 λίτρα απώλεια νερού! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |