|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τώρα... στο αρχικό μου ερώτημα μπορείς να με βοηθήσεις;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι προτιμότερο να κάνεις αλλαγές νερού από το να κάνεις αναπλήρωση , αυτόματη ή χειροκίνητη. Και το ενυδρείο είναι παραφορτωμένο και με λάθος ιχθυοσύνθεση
|
||||
|
||||
![]()
αναπλήρωση χρειάζομαι μόνο την περίοδο που θα λείπω διακοπές,θερμοκρασία πάνω από 25 δεν ανεβάζει του έχω συνδέσει stc και ανεμιστηρακια,έχει 2 φίλτρα ένα κρεμαστό και ένα αεροφιλτρο οπότε είμαι ok και από αμμωνίες,από γαρίδες έβαλα στην αρχή περίπου στις 10 και έχω βγάλει καμιά 50ρια τις οποίες τις ρίχνω στο μεγάλο ενυδρείο που έχω και έχει άλλες τόσες μέσα,στην αρχή το ξεκίνησα μόνο να βάλω την μίνι καραβίδα και τις red cherry αλλά επειδή ήθελα να έχει και λίγο κίνηση του έβαλα και τα galaxy
|
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες το χειρότερο σενάριο που μπορεί να προκύψει με την κατασκευή ποιό είναι; δε μιλάω για κατασκευαστικό λάθος αλλα επειδή με τα ηλεκτρολογικά τα καταφέρνω στις κατασκευές αλλα δεν έχω κατανοήσει πλήρως τον τρόπο λειτουργίας γενικά της ηλεκτρολογίας - κυκλωμάτων κτλ με την ευρεία έννοια, ρωτάω για να ξέρω τι να περιμένω και κατά πόσο πρέπει να το εμπιστευτω. Από οτι κατάλαβα, αν και το έχει προβλέψει ο Γιάννης, μπορεί ας πούμε να κολλήσει το φλοτεράκι από σαλιγγάρι π.χ. που θα χωθεί εκεί και δε θα ανεβαίνει. Οκ, βάζουμε δευτερο φλοτεράκι ή προστατεύουμε με κατασκευή το μοναδικό, τι άλλο θα μπορούσε να πάει στραβά και να βάλουμε τα κλάματα επιστρέφοντας στο σπίτι;
edit: Δε μιλάμε να έχει τελειώσει το νερό από το βαρέλι κτλ, μιλάω καθαρά για την κατασκευή και μόνο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και προσεχείς ώστε να στερεώσεις καλά το σωληνάκι για να μην βρεις τα νερά στο πατωμα ------------------------- εγώ τα έχω στερεώσει με αυτό http://www.ebay.com/itm/152062308107...%3AMEBIDX%3AIT Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 10-07-16 στις 19:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο, αυτό που είπες, να κολλήσει το φλοτέρ, έτσι βάζοντας 2 φλοτερ μειώνεις τις πιθανότητες στο μισό, και αυτό που είπε ο Χρήστος, πως να το σωληνάκι αναπλήρωσης είναι μέσα στο νερό, το νερό του ενυδρείου θα επιστρέψει στο βαρέλι μέχρι το σωληνάκι βρεθεί έξω από το νερό
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυτοματη αναπληρωση... | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-09-14 14:31 |
Αυτοματη αναπληρωση - αυτοματη αλλαγη νερου | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 11-08-13 10:22 |
αυτοματη αναπληρωση νερου | τραπεζιτης | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 07-03-09 12:02 |
αυτοματη αναπληρωση ποια??? | alan boy | Λοιπός εξοπλισμός | 8 | 18-04-08 08:52 |