|
|
||||
|
||||
![]()
Εμ είσαι μακρία
![]() ![]() ![]() ![]() Και μένα η Λίμνη μου έχει βάθος 33 εκατ. μόνο , δεν τους αρέσει το βάθος αλλά θέλουν χώρο αρκετό γιατι και τα κορίτσια είναι επιθετικά μεταξύ τους .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο και εδώ το ίδιο στην Κομοτηνή 10 άτομα ξέρω που σχολούνται σοβαρά .... μην νομίζεις . Αν δεν είχα και την Ελένη , δεν ξέρω τι θα έκανα .... Βάλε μια αγγελία αν το πάρεις απόφαση, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί κάποιος να μπορεί να σου στείλει με καράβι απευθείας
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημείωση: Σβηστήκανε μερικά άσχετα πόστ (κυρίως "συγχαρητήρια" καί "ευχαριστήρια"),
ώστε να περιοριστεί λίγο το μέγεθος του θέματος καί να μπορεί να το παρακολουθήσει πιό εύκολα όποιος θελήσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και 10 μέρες είναι όλα μαζί μικρά μεγάλα
![]() ![]() ![]() Το μυστήριο λύθηκε και δεν μεγαλώνω αυτα που περίμενα, αλλά Χρυσόψαρα ![]() ![]() Βιντεάκι ![]() https://www.youtube.com/watch?v=jnOZ...ature=youtu.be
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 05-07-16 στις 10:12 |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή μέσα στους μονομάχους μεγάλωσαν χρυσόψαρα ;
Έλα βρε όταν το λέω εγώ δεν με ακούς, λέπι πιάνεις, ψάρι γίνεται ![]() ΥΓ Δες το βίντεο, δεν παίζει, μόνο από το λινκ φαίνεται ![]() Μάλλον δεν έχεις βάλει σωστά την εντολή [ΥΤ]jnOZzCWO3P8[/ΥΤ]
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 05-07-16 στις 11:17 |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Αρτεμις πολυ καλη δουλεια εκανες και το χρυσοψαρο κουκλι εχει κεφαλι διαφορετικο ε?πορτοκαλι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |