|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε θελω να σας απογοητευσω αλλα με νερο και σαπουνι μονο λεκεδες βγαζεις..Ακομα κι αν βαλεις ολο τον Παπουτσανη..Οποτε ειπα να κανω τον οικολογο εχασα φυτα..Μπορει να κανουν καποια δουλεια σε ελαφρες περιπτωσεις αλλα θελει να εισαι απο πανω συνεχεια και αν...Ακομα και αν προκειται για οπωροφορα και δε θελεις κατι δραστικο,υπαρχουν καταλληλα σκευασματα..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
έχω δοκιμάσει poleci κ confidor κ κανένα δεν βοήθησε |
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα εγω σαν τοπ εντομοκτονο χρησιμοποιω dursban αλλα τα δικα μου φυτα ειναι καλοπιστικα και μονο..το καλυτερο ειναι να ρωτησεις ενα γεωπονο,να εχεις μαζι σου και ενα δειγμα,ωστε να παρεις σοβαρη γνωμη..
|
|||
|
|||
![]()
προτεραιότητα είναι να σώσω το δεντράκι οπότε δεν έχω πρόβλημα να χρησιμοποιήσω κ χημικά.
τα φάρμακα που χρησιμοποίησα τα πήρα από γεωπόνο ο οποίος εξέτασε κ δείγμα του φυτού. |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε το dursban..Ψεκασε απογευμα οταν πεσει ο ηλιος αλλα να εχει απνοια....Επαναληψη σε 15-20 μερες..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γυάλα από λουλούδια με γαρίδες | Manuel | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 20-05-12 23:27 |
ξύλο από την φύση | amangos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 27-04-11 18:59 |
τα λουλούδια μου | pani | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-03-11 11:26 |
Ξύλα απο τη φύση | kostasz87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-03-11 17:01 |
Βάλτε Όλοι Ένα Χεράκι! | Axairontas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-12-08 06:55 |