|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εκμεταλλευτώ όλον τον χώρο κάτω το ενυδρείο θα έχω θέμα ? δηλαδή 100x40x40
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν βλεπω καπου να υπαρχει προβλημα...
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα είσαι Γιώργο προχωρά το.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα έχω να πω. Μελέτησε το καλά προτού το κάνεις. Διότι στη πορεία μπορεί να βγουν πράγματα και θα λες, πω πως δεν το σκέφτηκα αυτό πριν. Μελέτησε το καλά, σκέψου όλα τα ενδεχόμενα και πιστεύω θα είσαι σούπερ. ¶πλα μην βιαστείς. Για υλικά και πλαστικά, κανε μια βόλτα στου Σταμάτιου στον Κηφισό και δες τα λίγο. Θα καταλάβεις πολλά με τα υλικά όταν τα δεις για πρώτη φορά από κοντά. ¶λλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Όλοι μαθαίνουμε στη πορεία. Φιλικά πάντα, Γιάννης.
ΥΓ: Κοιτά στο Google για αυτές τις φράσεις: Herbie Overflow, Durso Standpipes, Hofer Gurgle Buster, Stockman Overflow, BeanAnimal Silent & Fail-safe Overflow System .... |
|
||||
|
||||
![]()
Σ'αυτό που λέει ο Γιάννης, έχει ένα δίκιο μεν, αλλά όσο και να ψαχτεί, όσο και να διαβάσει, μέχρι να το λειτουργήσει ο ίδιος στην πράξη, δεν θα είναι ποτέ σίγουρος. Γιατί κάποια πράγματα είναι και θέμα "γούστου". Εγώ ας πούμε τον παραπάνω θόρυβο του sump σε σχέση με το φίλτρο, δεν τον άντεχα. Δοκίμασα διάφορες κατασκευές. Όταν το βρήκα και δούλευε καλά, το ποτηράκι που έφτιαξα μου βγήκε λίγο ψηλό, έβρισκε στη λάμπα και δε μπορούσα να κλείσω το καπάκι! Φοβερή γκαντεμιά! Μου βγήκε πρόβλημα που με τίποτα δεν θα μου περνούσε από το μυαλό! Επίσης μπορεί (δύσκολο βέβαια) να μην τον βολεύει στις ρουτίνες. Θεωρώ πως μόνο από τύχη θα πάνε όλα 100% εντάξει και δεν θα χρειαστεί να επέμβει κάπου εκ νέου...
Παρεμπιπτόντως φ25 τρύπα έχω με αντλία 1500λ/ω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή sump | nt7561 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 10-05-16 00:00 |
Σκέψεις για κατασκευή sump | st@vros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 28-01-15 11:53 |
Ερωτήσεις για κατασκευή βάσης ενυδρείου??? | Eliccaios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-12-13 01:05 |
Κατασκευή βάσης για ενυδρεία | anastapalios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 20-01-11 18:11 |
Ηλίας: Κατασκευή βάσης ενυδρείου | Ηλίας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 18-01-10 18:47 |