|
3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 Διαγωνισμός Φυτεμένων Ενυδρείων |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο Αμερικάνικό μου έχω 3-4 κοτσάνια λευκοκεφαλα. Πιάνεται ως μποστάνι ή να περιμένω διαγωνισμό Αμαζονίου; Χαχαχαχαχχα!
Καλή αρχή και να.δουμε πολλές υποψηφιότητες! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά
αντε να δούμε καμιά πρασινάδα ![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο
![]() ![]() ![]() Το GAB έχει ξεφύγει πλέον. Καλή επιτυχία σέ όλα τα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε φοβερά ενυδρεία. Προσοχή μόνο στον "δάκο" και τη "μουχρίτσα"....χαχαχαχαχα. ¶ντε και σε λίγο καιρό διαγωνισμός "Αμερικάνικου" για να σταματήσουν την γκρίνια μερικοί μερικοί. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 | sarpijk | 3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 | 3 | 10-03-17 19:24 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 22-06-15 20:23 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 20-06-15 01:56 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 08-06-15 19:09 |
Διαγωνισμός Φυτεμένου ενυδρείου στη Ρωσία 2014 | exelix | Αnouncements - Interviews - News | 120 | 30-11-14 21:12 |