|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Κλεό είσαι πάντα μπροστά!Όποιος χρειαστεί κάτι από ηλεκτρικές εγκαταστάσεις,οπτικές ίνες........ακόμα και πέργκολες στήνουμε,εδώ είμαστε!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω λειτουργικά αν γίνεται, αλλά νομιζω πως πρέπει να ανοίξει νέο θέμα και αν γίνεται να υπάρχει σε μορφή φόρμας (ή κάτι αντίστοιχο) το Nick name του χομπίστα και τα προϊόντα, υπηρεσίες ή εργασίες που μπορεί να βοηθήσει
Αν κρατηθεί το θέμα εδώ, τότε είναι καλύτερα να καθαρίσει από τα λοιπα ποστ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του GAB που για μια ακόμα φορά μας υπενθυμίζει ότι οι ανθρωπιά και η αλληλοβοήθεια πάνε μπροστά την κοινωνία και δείχνει σε όλους μας ότι δν έχουμε ανάγκη κανέναν μεγάλο σπόνσορα για να διατηρήσουμε αυτήν την μικρή ιντερνετικη οικογένεια που δείχνει να αντρχει και να μν το βάζει κάτω μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία ιδέα, και πολύ ωραία τα είπες Κλεόβουλε!
![]() ![]() ![]() Έχουμε δει κατά καιρούς παιδιά από εδώ μέσα να ζητάνε βοήθεια από κάποιον ειδικό μέσω ποστς, υπάρχει και το σχετικό νήμα με το τι επαγγελλόμαστε, αλλά είναι μεμονωμένα, και χαώδη. ![]() Γνώμη μου είναι κι εμένα ότι μάλλον θα χρειαστεί κάποιου είδους section με κάποια έτοιμη φόρμα με επάγγελμα-ειδικότητα/προσφορά-ζήτηση/περιοχή, όπου θα κρατηθεί καθαρό. Ίσως κάτι στο στυλ των αγγελιών; Μόνο που δεν θα έχει διάρκεια ζωής 1 μήνα. Και για να μην ξεφεύγω από το θέμα, εγώ είμαι μαθηματικός και παραδίδω ιδιαίτερα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και την συμμετοχή σας στο θέμα.
Η αλήθεια είναι ότι έπιασα το θεωρητικό αλλά το πρακτικό δεν το πολυσκέφθηκα ![]() Πράγματι υπάρχει το νήμα με το "τι επαγγέλλεστε" και εκεί γράφουμε τι δουλειά κάνουμε αλλά αυτή ίσως να μην μπορεί να είναι αξιοποιήσιμη από τους υπόλοιπους ![]() Θα σκεφτώ λίγο την πρόταση του moradin αν μπορούμε να την εφαρμόσουμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 23-06-16 στις 16:12 |
|
||||
|
||||
![]()
παντος , σκευτειται να μαζευτουμε ολοι εδω, και μετα να φτιαχτει ενα κλειδομενο thread που θα τους εχει ολους μαζεμενους σε μια λιστα για να μπορει ο οποιοσδηποτε να βρει κατι γρηγορα..η να καθαριστει αυτο απο τα λοιπα σχολεια . Πολυ καλη σκεψη παντος!
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητήρια και από εμένα κλεοβουλε!
πολύ ομορφη ιδεα είχες,όπως πολύ ωραίες είναι και οι τροποποιήσεις των "προλαλησαντων".... εγω ασχολουμαι με χονδρικο εμπόριο φρούτων και λαχ/κων και κανω παντός τύπου τροφοδοσία σε ολη την ελλαδα το μαγαζι μου επίσης διαθέτει πιστοποίηση haccp & iso. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φόρμα ζήτησης στο Δίκτυο | Κλεόβουλος | Ζήτηση στο Δίκτυο Αλληλεγγύης GAB | 0 | 28-06-16 20:11 |
Κανόνες για το Δίκτυο Αλληλεγγύης μελών του GAB | Κλεόβουλος | Δίκτυο Αλληλεγγύης μελών του GAB | 0 | 28-06-16 19:52 |
Κακό δίκτυο νερού ; | heiko27 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-08-07 15:04 |