|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Με το δικό μου ή το δικό σου αμάξι θα πάμε? Χαχαχαχαχα...εχω λιώσει στο γέλιο. Παράθεση:
Anyway. Δεν είναι πάντως κάτι δύσκολο. Αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να μην ξεχνιέσαι. Σου εύχομαι κάποια στιγμή να το δοκιμάσεις. Φοβερή εμπειρία. Είναι το εντελώς αντιθετο από τους αγώνες που τρέχεις. Απόλυτη ησυχία και ηρεμία που περνάει σε όλο σου το κορμί αλλά ταυτόχρονα και απόλυτη επιφυλακή όλων των αισθήσεων. Ο παραμικρός θόρυβος σημαίνει "alert". |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά,αν πάτε Μαλάουι, πάρτε στα μουλωχτά και κανένα φυτό
![]() ![]() Πάντως θεωρητικά πας και με αυτοκίνητο. https://www.google.gr/maps/dir/-9.48...m3!4m2!3e0!5i2 Θες βέβαια 1 μήνα να πας, 1 μήνα να γυρίσεις, 1 μήνα να κάτσεις εκεί, 1 μήνα να κάτσεις στην Ελλάδα μετά γιατί θα έχεις πεθάνει από την κούραση, 1 δικηγόρο για το διαζύγιο, 1 καινούργιο σπίτι, 1 νέα δουλειά... Θες πολλά!
|
|||
|
|||
![]()
Οι ημέρες για τις αλλαγές στο ενυδρείο μου πλησιάζουν, και βρήκα κάποιες ιδέες σχετικές με το aquascape που μου άρεσαν αρκετά.
Περιμένω απόψεις σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου φυγει η μεση!!! Απο παραλία να υποθεσω θα παρεις τετοια κομμάτια ??? Κι εμενα μου αρεσουν τετοια στησιματα... διχνει φυσικο πολύ... απο αμμο μπεζ να φανταστω?? Για πιο φυσικο αποτέλεσμα...
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο εμένα το πρώτο μου αρέσει περισσότερο.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ¶μμο όντως θα βάλω μάλλον μπεζ για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Γιώργο και εγώ προς το πρώτο κλείνω περισσότερο. Δείχνει πιο φυσικό. Θα κάνω πειράματα στην ταράτσα μου πρωτα και μετά θα τα βάλω μέσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εεεε ετσι!!!! Το πρωτο ειναι όντως πιο ωραιο!!! Αλλα τα φυτα που εχεις μην τα ακυρωνεις βαλε τα μεσα και αν βρεις κατι πιο βιοτοπικο τοτε αλλαζε τα σιγα σιγα αν και εγω νομιζω οτι τα φυτα μπορει να υπάρχουν και στην Τανγκανίκα και στην Μαλάουι ψαξε ομως να δεις αν υπαρχουν σε καμια έρευνα....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |