|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Αληθεια πως το φερνουν σπιτι?Με γερανο? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχαχαχα........Κόσμα κοίτα να έχεις εσύ την τελευταία λέξη ("Μάλιστα αγάπη μου" ) και όλα θα πάνε καλά. Παράθεση:
Χαχαχαχαχαχα...... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
600ρι με τα 1000
![]() ![]() ![]() ![]() μην ακούς τις σειρήνες για δύο τόνους κτλ... με 4 x 600ρια στο ισόγειο θα έχεις περισσότερη ποικιλια ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ολιγαρκής μου ακούγεσαι!!!! Βα λε 6 να βρίσκονται!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γνωμη μου επειδη εχω το 1500 μην το σκεφτεις καν..ειναι πολυ μικρο.παρε το 1800 με κλειστα τα ματια.στο μονο που πασχει ειναι στη στεγανοποιηση των φωτιστικων.πιστευω οτι μπορεις να το αποφυγεις με λιγη σιλικονη.θα τα πουμε οταν το εχεις στα χερια σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας παιδια! Καλο φθινοπωρο σε οσους επεστρεψαν και χαρουμενες διακοπες σε αυτους που φευγουν.Εγω μολις επεστρεψα και εφερα μαζι μου αμμο και πετρες απο τον τοπο μου,να εχω και κατι να βλεπω και να μου θυμιζει.Αφου εκανα ολες τις δοκιμες στην διαρυθμιση των επιπλων του σπιτιου για να δω που θα βαλω το νεο ενυδρειο,δυστυχως κατεληξα να παρω το anubias a1500.Εχω μηκος για 3μετρο και δεν εχω φαρδος.Και το 1500 οριακο ειναι.Τεσπα θα ηθελα τα φωτα σας για να ξεκινησω να καθαριζω αμμο και πετρες.Ειναι απο πεντακαθαρη παραλια που η θαλασσα την καθαριζει συνεχεια λογω μεγαλου κυματος σχεδον καθε μερα.
Βρασιμο δεν παιζει λογω ποσοτητας.Εχω ακουσει για ξυδι και για χλωρινη.Τι εχεται να μου προτεινετε και πως? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |