|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεν θελω να κανω κακο στα ψαρακια..λες και περναω ιερα εξεταση αισθανομαι λιγο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Έχεις ένα δίκιο αλλά να ξέρεις ότι όλοι εδώ μέσα για τα ψαράκια σου έχουν το άγχος ![]() Στην ερώτηση για τα "οξυγόνα" (τις μπουρμπουλήθρες ![]() Αυτό που χρειάζεται να πάρεις είναι υγρά τεστ για να ελέγχεις τις συνθήκες του νερού και βέβαια ένα εξωτερικό φίλτρο (που θα μπολιάσεις απ' το εσωτερικό σου). *πριν πάρεις κάτι, ζωντανά ή εξοπλισμό, ρώτα εδώ για να αποφύγεις λάθη/έξοδα/απώλειες (και μη μασάς από την "ιερά" εξέταση....είναι για καλό σου). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
το καταλαβαινω, το εκτιμω και ευχαριστω πολυ ολους!
Γενικα το φορουμ εδω με εχει βοηθησει πολυ! ειναι το Α και Ω για ολους μας...σιγουρα καλοπροαιρετα το ειπα και γω... εξωτερικο θα παρω φιλτρο, για το 'μπολιασμα' θα ρωτησω σιγουρα.... για το οξυγωνο απλα μου αρεσει να το βλεπω απλα λεω αν βαλω θα τους κανω κακο? θα διαταρραξω την ισσοροπια? δειγματα παιρνω και ειναι ολα καλα... εφτιαξα ψυξη συμφωνα με ενα diy που βρηκα εδω και κραταω το νερο στους 25 βαθμους... επισης ποσα neon tetra μπορουν να ζησουν στο ενυδρειο μου? 90λιτρα Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας! μου ειναι πολυτιμη!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ταυτοχρονα οποιος αλλος διαβαζει το θεμα και δεν γνωριζει πραγματα, μπορει να μαθει απο τη συζητηση.
|
|||
|
|||
![]()
Με τον φωτισμο τι γινετε? Πρεπει να τον εχουμε ανοιχτο συγκεκριμενες ωρες? Αν φυγω 2ημερο και τον εχω κλειστο πειραζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε ένα απλό φτηνό χρονοδιακόπτη να ανάβει σταθερές ώρες (για 7-8 ώρες)
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω βαλει χρονοδιακοπτη για οξυγόνο και ψηξη να βαλω και 3ο?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλησπερα! μετα απο 2 μηνες κατεληξα σε καποια συνθεση την εξηγω, παραθετω φωτο και περιμενω σχολια - συμβουλες...
- 10 - 15 endlers (μεταφερθηκαν προσωρινά για να μπουν σε αλλο ενυδρειο) - 3 νεον τετρα - 3 αλλα τετρα - ενα πλεκο -2 σαλιγκαρια ραμσον αλλαγη νερου καθε εβδομαδα 40-50% 2 εσωτερικά φιλτρα + οξυγόνο ψύξη DIY ![]() ![]() ![]() online photo sharing ------------------------- Oi δυο φωτο ειναι οταν επιστρεφω απο δουλεια...με σβησμενο φως και θερμοκρασια κοντα 28... τα neon χανουν to χρωμα τους και γενικα τα ψαρια δεν κουνιουνται τοσο πολυ οσο τις υπολοιπες ωρες.. ταιζω απο λιγο 6 το πρωι και 18 με αυτοματη ταιστρα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ge0rgak0s : 03-08-16 στις 22:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βαλε.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βαλε και αλλα νεον τετρα. Αυτα μονα τους δεν θα ειναι ενταξει.
ΥΓ: odin, κατι εγινε και δεν γραφτηκε ολοκληρο το μυνημα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως να ξεκινησω... | PANAHSSS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 30-03-14 21:21 |
Μπορω να ξεκινησω με θαλασσινο? | kos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 15-01-12 23:55 |
Πως να ξεκινησω ; | bubbly | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 27-06-11 12:43 |
Λεω να ξεκινησω Fish-only- Θελω τρελη βοηθεια | afrodite | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 11-06-08 13:53 |
θελω να ξεκινησω απο υην αρχη | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 31-03-08 10:22 |