|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μετράς σωστά δεν χρειάζονται εικόνες.
Για να ξέρεις, το πιο σημαντικό είναι δούμε με πόσο αμμωνία θα ξεκινήσει όλη η διαδικασία
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας παιδιά! ! Το ενυδρείο επιτέλους έστρωσε. Όλα μια χαρά. Η αμμωνία και τα νιτρωδη χάνονται από το ενυδρειο σε λιγότερο από 24 ώρες.
Όλα καλά. Το μόνο που με απασχολεί είναι η γενική σκληρότητα. Αγόρασα καινούρια τεστ. Χθες η ολική σκληρότητα ήταν 18 και η ανθρακική 7. Με πεχα 7,5. Η ολική σκληρότητα πως θα μπορούσε να πέσει λίγο? Ή τουλάχιστον είναι κακή για τα ψάρια? ? Υγ. Ψάρια θα μπουν γκουραμι. Ακόμα δεν έχω βάλει τίποτα. Σε ένα ενυδρείο με γκουραμι μπορούν να υπάρχουν σαλιγκάρια? Και ποια? |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά η βιολογία δηλαδή, ωραία.
Για την σκληρότητα, τι ψάρια έχεις σκοπό να βάλεις ;
|
|||
|
|||
![]()
Θα βάλω dwarf γκουραμι colisa laila (αν το γράφω σωστά ) και αρλεκίνους. Ακόμα θέλω να βάλω σαλιγκάρια για την άλγη και ίσως γαρίδες για το βυθό και κανένα γατοψαρακι αν με παίρνει. Όμως τι σαλιγκάρι και τι γαρίδα και τι γατόψαρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις γαριδες τις ξεχνας με τα γκουραμι , εκτος αν βαλεις μεγαλοσωμες (αμανο,bamboo)
Θυμισε μου λιγο τις διαστασεις του ενυδρειου |
|
|||
|
|||
![]()
100*50*40.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ,μια χαρα την σκεφτεσαι την ψαρισυνθεση!
![]() Απο γατοψαρα μια ομαδα απο καποιο ειδος κορυντορας η 1 ζευγαρι ancistrus |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|