|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΟΥΚΛΙ..!!!
Φτού - Φτού...! Να σου ζήσουν και νάναι υγιή..!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίος ο πρώτος, να σου ζήσει! Χεχε, να δω που θα τους βάλεις όλους αυτούς...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καταφερα να βγαλω φωτο κι απο καποια αλλα αρσενικα
![]() ![]() blue/red halfmoon male ![]() red cambo hm male 1 ![]() red cambo male2 ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο αυτη τη γεννα,τα μωρα ειναι μολις 8 εβδομαδων κι ενω ο διαχωρισμος των ακτινων ακομα αναπτυσσεται ηδη απο τα 6 που'χω χωρισει τα 3 ειναι hm ![]() ![]() ![]() τα υπολοιπα πρεπει να αναπτυχθουν περισσοτερο για να δω πως θα βγουν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και δε μου λες βρε κορίτσι μου, τι πρέπει να κάνει κάποιος για να μπορέσει να σου πάρει κανα δυο απ' αυτά τα ψαράκια ???
![]() ![]() ![]() (διάβασε στο προφίλ μου για τα ενυδρεία μου, για να δεις τι τον... περιμένει!)
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 03-01-06 στις 16:36 |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικα αξιολαρευτα
![]() πρεπει να εισαι πολυ ευτηχησμενη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια, πολύ όμορφα όλα
![]() ![]() ΥΓ: Η ουρά του red cambo 1 φαίνεται να είναι spade-shaped (σαν traditional plakat), είναι? Πολύ ωραίο ψάρι με καθαρό χρώμα στο σώμα του! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maverick : 03-01-06 στις 16:57 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μολις μεγαλωσουν θα δωθουν,ειναι εξαλλου υπεραρκετα για να τα κρατησω ολα(καμια 60αρια ![]() @Γιαννη οχι,ειναι η φωοτ που τη δειχνει ετσι,ειναι στρογγυλεμενη γυρω-γυρω.εχω ομως εναν αλλον(δεν καταφερα να βγαλω καλη φωτο)που ειναι καθαρα traditional(spade-shaped caudal,και ηδη αρκετα μακρυ anal και ventrals).για το χρωμα να δουμε αν θα μεινει ετσι η θα χρωματιστει και το σωμα λιγο οσο μεγαλωνει...λενε οτι στους αρσενικους ειναι πολυ πιο δυσκολο να βρεις καθαρο cambo απο ο,τι στις θηλυκες.
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη αλλά επειδή εκτός από τα ψάρια είμαι ενθουσιασμένος και από τις φωτογραφίες σου μπορείς μήπως να μας πείς με τι μηχανή τις βγάζεις, αν χρησιμοποιείς φλάς, και με τι ρυθμήσεις (auto ή manual)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, έχω πάθει πλάκα με τα ψάρια σου Mariel..!
Παράθεση:
![]() ![]()
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 03-01-06 στις 23:54 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30/08/05: Red Plakat Male x Platinum Cambodian Red (Blue Wash) Female | Maverick | Bettas | 19 | 18-09-05 14:32 |