|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ, ποιος ειναι τοσο βλακας, που να δινει 1 ευρω για ενα σαλιγκαρι που γεννοβολάει σαν κουνελι?
Ολοι για την πλακα μας το καναμε, αλλα δεν ειναι τοσο πλακα οταν δεν εχεις τι να τα κανεις. Οσα και να χαρισεις στις αγγελιες, παλι θα μεινουν πολλα. Και τι θα τα κανεις αυτα που θα μεινουν? θα τα σκοτωσεις? ή θα τα πεταξεις πουθενα και θα καταστρεψεις το οικοσυστημα? Αυτο που επαθα σε αποτρεπω να παθεις. 6 μηνες παιδευομουν να τα διωξω. Εκανα διπλες αλλαγες νερου μεχρι τοτε. Τα ramshorn ειναι μικρα. Και κανουν και δουλεια (αλγες κλπ). Οση δουλεια ειδα στα ενυδρεια απο μερικα Ramshorn δεν την ειδα ουτε κατα διάνοια απο τα apple. Αυτα βρωμιζανε παρα καθαριζανε.
|
||||
|
||||
![]()
Τα apple οντως βρωμιζουν ,παρα καθαριζουν..
Παντως επειδη κι εγω "την επαθα" και αφησα τσαμπι να σκασει , ειναι μπελας ,αληθεια. Ξερω εχεις την "καψα" να τα αφησεις να σκασουν, και δεν θα σου πω τι να κανεις ,γιατι κι εγω ειχα αφησει καποτε... Αλλα ειναι μπελας ,σ εμενα εφεραν τουμπα τις σκληροτητες σ ενα 100λιτρο , κι εψαχνα πανω απο ενα 6μηνο να δωσω πανω απο 100 σαλιγκαρια που μεγαλωναν ταχυτατα... Σιγουρα καποια στιγμη θα φυγουν , το θεμα ειναι οτι πολλα απο αυτα δεν θα ζησουν σωστα.. Σιγουρα σε μια 400λιτρη δεξαμενη και μεχρι να δωθουν σιγα σιγα σε σωστα ενυδρεια ,δεν θα εχεις κανενα προβλημα.. Αν εχεις σκοπο να τα κρατησεις ολα ,την εβαψες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε μενα ηταν σε 400 λιτρα (καθαρα) και εφεραν τα πανω κατω
Μιλαμε για 200 σαλιγκαρια. Και ειχα και Helena μεσα και την επεσαν στην αρχη σε μερικα οσο ηταν μικρα. 200 λιτρα αλλαγη δυο φορες την εβδομαδα εκανα και παλι δεν ηταν αρκετα, να ερθει το νερο στα ισια του Αγγουρια και μαρουλια πεταγα μεσα, για να μη μου φανε τα φυτα ή να μη ψοφησουν και ξεφυγουμε εντελως Μερικα απο τα νεογεννητα ![]() Νεαρα ![]() Ενηλικο ![]() Μεσα στο σαλιγκαροσκατο ο βυθος ![]()
|
|||
|
|||
![]()
http://aquariumshop.gr/shop/zwntanoi...-snail-golden/
http://www.amazonios.gr/product/3070...ple-snail.html ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα OK, αυτο δεν σημαινει τιποτα.
Στα πεστοπ πουλανε και κερατοφυλλο. Κατι σαν την τσουκνιδα δλδ ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παραγγελια για μονο ενα σαλιγκαρι εβαλες;
Ας επαιρνες και κατι αλλο τουλαχιστον (τροφη,αντιχλωριο κλπ) ... Ετσι ναι, δεν πολυσυμφερει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
10 ευρω συνολο για ενα apple εδωσες?
![]() Ολοι εχουμε κανει βλακειες αγορες στην αρχη και πιαστηκαμε κοροιδα, αλλα μετα συγχωρησεως εσπασες καθε ρεκορ ηλίθιας ενυδρειακης αγορας. ![]() (δεν μιλαμε γα το συνολο χρηματων αλλα για την υπεραξια της αγορας) Πρεπει να ανοιξει ενα θεμα σαν διαγωνισμος. Μαλλον θα παρεις το πρωτο βραβειο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Αν το εχεις με χρυσοψαρα ειναι πολυ πιθανο να ψοφησει κι αυτο.
Μαζευε λεφτα για τριτο ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και τωρα τι? | akoylini | Δίσκοι | 3 | 18-07-10 12:29 |
Τι κανω τωρα? | jimmy19111977 | Δίσκοι | 5 | 19-03-08 19:51 |
Και τωρα τι κανω? | boom | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-08 22:52 |
ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΤΙ ΨΑΡΙΑ; | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 22-01-08 14:27 |
Εχω γεννα.....τωρα!!!!!! | Κων/νος Μ. | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 23-05-07 22:13 |