|
||||
|
||||
![]()
δεν ειπαμε να κανουμε οτι να ειναι ...ειδικα εγω αν και ειναι φιλος μου του την εχω πει πολλες φορες...απλα ειπα οτι πολλες φορες το παρακανουμε και εμεις (οχι αυτο και ναι το αλλο και ετσι και αλλιως) μονο ο angelV καταλαβε τι ηθελα να πω..εγω τα εχω σε νορμαλ συνθηκες φυσικα...για να χαλαρωσουμε λιγο κουβεντουλα κανουμε αποψεις και εμπειριες ανταλλασουμε και μεσα απο αυτα βελτιωνομαστε ολοι πιστευω...και κατι αλλο εχετε υποψη οτι με αυτες τις χαζες αντιλογιες χανουμε την εμπιστοσυνη του κοσμου γιατι μη ξεχνατε οτι παρα πολλα ατομα μπαινουν σαν επισκεπτες για να συμβουλευτουν εμας τους "ειδικους" μη τους μπερδευουμε λοιπον....
αντε ριξτε πληροφοριες περισσοτερες για τα tropheus ...panta filika |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |
TROPHEUS | tropheus | Tanganyika | 8 | 05-08-04 19:55 |
Tropheus species | HZULL | Tanganyika | 4 | 18-01-04 15:59 |
"Μπουκωμένα" Αylonacara και Tropheus moorii | HZULL | Malawi | 6 | 09-04-03 22:29 |
Anyone interested in breeding difficult species | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 15:07 |