|
|
||||
|
||||
![]()
Τι λέτε ρε μαστόρια???
Είπα να μη μιλήσω Χριστουγεννιάτικα, αλλά... Δηλ. θα συγκρίνετε τα 200 λίτρα με τη λίμνη Malawi? Η μήπως θέλετε να το παίξετε "Θεοί" ρίχνοντας τα πάντα (ψάρια, κροκόδειλους και εγώ δεν ξέρω τί άλλο) μέσα σε μια γυάλα και ότι γίνει??? Σοβαρευτείτε και να σκέφτεστε λίγο πριν να γράψεται ότι σας κατέβει... Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει όποι πείραμα θέλει στο σπίτι του. Πρέπει να έχει όμως στο μυαλό του ότι αυτά που γράφει τα διαβάζουν και άνθρωποι με ελάχιστη ή μηδενική εμπειρία, με αποτέλεσμα τη δυνατότητα παρασυρμού σε καταστροφή... Στην τελική ανάλυση εδώ προσπαθούμε να βρούμε τις βέλτιστες λύσεις για να προαχθεί το χόμπυ της διατήρησης ενυδρείων στα σπίτια μας, αλλά προς Θεού, όχι εις βάρος των κατοικιδίων μας. Αυτά και Καλή Χρονιά. Αρκετά εκνευρισμένος, Φίλιππος
|
||||
|
||||
![]()
κυριοι να πεσουνε λιγο οι τονοι και να χαλαρωσουμε λιγο μετα νευρα μας
απλα να ανεφερθω οτι προσπαθουμε να λεμε το ιδανικο για τις συνθηκες διαβιωσης των ψαριων μας . απο κει και περα ο καθενας κρινει μονος και πρατει αναλογος ... σας παρακαλω να σταματησουμε εδω.... κανεις περι tropheus εχει να πει κατι........ |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ Κυριάκο,
Καλό θα ήταν οι moderators να μην ασχολούντε αποκλειστικά και μόνο με τους "τόνουs" και την "ένταση", αλλά και με την ποιότητα αυτών που γράφονται στο site. Για να μη δημιουργούνται λοιπόν εντάσεις κατά την ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε να έχει ήδη κάνει παρέμβαση ένας moderator σχετικά με αυτά που γράφτηκαν στο συγκεκριμένο post. Ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση. Φίλιππος
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειπαμε να κανουμε οτι να ειναι ...ειδικα εγω αν και ειναι φιλος μου του την εχω πει πολλες φορες...απλα ειπα οτι πολλες φορες το παρακανουμε και εμεις (οχι αυτο και ναι το αλλο και ετσι και αλλιως) μονο ο angelV καταλαβε τι ηθελα να πω..εγω τα εχω σε νορμαλ συνθηκες φυσικα...για να χαλαρωσουμε λιγο κουβεντουλα κανουμε αποψεις και εμπειριες ανταλλασουμε και μεσα απο αυτα βελτιωνομαστε ολοι πιστευω...και κατι αλλο εχετε υποψη οτι με αυτες τις χαζες αντιλογιες χανουμε την εμπιστοσυνη του κοσμου γιατι μη ξεχνατε οτι παρα πολλα ατομα μπαινουν σαν επισκεπτες για να συμβουλευτουν εμας τους "ειδικους" μη τους μπερδευουμε λοιπον....
αντε ριξτε πληροφοριες περισσοτερες για τα tropheus ...panta filika |
|
||||
|
||||
![]()
αγαπητε φιλλιπε νομιζω παρεμβαση εκανε ο σωτηρης αν διαβαζω καλα ....
απο κει και περα μπορουμε με ΗΠΙΟ τονο να δωσουμε να καταλαβουμε και στο καθε μελος αυτου το φορουμ τι ειναι λαθος και τι οχι .... το αν καποιος γραφει καποια πραγματα για τα οποια εχουμε αντιρρηση μπορουμε να επιχειρηματολογησουμε αντιστοιχα. η επισημανση μου να "πεσουν λιγο οι τονοι " αφορα ολους μας για να μην μπουνε σε μια "εμπολεμη" αλληλογραφια τι μου ειπες εσυ και τι σου ειπα εγω διοτι με το μυνημα σου θα ξεκινησουσε κατι τετοιο. το ποστ του mikele και του angle v με βρισκουν αντιθετο τελειως . θα συμφωνησω με τα λεγομενα σου στο πρωτο ποστ αλλα οχι με τον υφος οπως σου ανεφερα παραπανω αυτα . θα μπορουσα να ειχα και την αποψη περι tropheus για να παμε παρακατω ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |
TROPHEUS | tropheus | Tanganyika | 8 | 05-08-04 19:55 |
Tropheus species | HZULL | Tanganyika | 4 | 18-01-04 15:59 |
"Μπουκωμένα" Αylonacara και Tropheus moorii | HZULL | Malawi | 6 | 09-04-03 22:29 |
Anyone interested in breeding difficult species | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 15:07 |